- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
honyike
aktív tag
Sziasztok!
Vezérlőt keresek a Z-5450-es rendszerhez. Sajnos csak a mély van meg, és a vezérlő nélkül nem tudom használni...
-
khron
tag
Nekem megvan eladnám, mert nagy, de semmi gond nincs vele.
-
haralambusz
tag
Nah... megjött, kipróbáltam, eladtam!
Nagyon érzékeny fülem van, és hallható volt hogy a hátsó hangszórók más frekvenciatartományban szólnak, zenénél engem zavart... házimoziként tökéletes...
Vettem helyette z-5400-at ami ugyanaz, csak kábeles, és jobban szól zenénél!
Javaslom, hogy aki meg tudja oldani a kábelezés az inkább maradjon a hagyományoknál... -
BenQ17
csendes tag
amúgy látom nem csak én nem tudok dönteni a 5.1 vételben....
Föleg h az áruk is közel azonosÉn az 5500 felé hajlok, tom hogy nem használnám ki a teljesítményét a szobámban de jobb ha van benne még erő.....
Nem tom ,hogy honnan írtok ,de ha a pesti árkádban jártok nézzetek be a media markt-ba. ott kipróbálhatjátok a z5450est. múlthéten én is jártam arraigaz hogy csak 2 magas hangszóró szólt de így is tetszett.
-
adakiller
senior tag
engem az érdekelne, hogy milyen hamgkari ajánlott ehhez, és nem nagyon vágom mi a különbség az analóg dugaszolás és a digitális között, gondolom digitális jobb, de mennyivel? van egy sima 5.1es hangkarim( vmi cmi-s pár ezer ft-os kari), csak azt nem tudom, ezzel is normális minőséget produkálna-e. alaplapi integrált gondolom annyit sem ér.
thx előre is
amúgy pixmánia magasan a legolcsóbb a magyar árakat nézve -
combustion
csendes tag
Én nem ismerem ezt a pixmániát, de itt sok gyártó van különböző árakkal! [link]
-
Vapor
aktív tag
válasz
haralambusz #14 üzenetére
Majd léccives írj tapasztalatokat!
Mind a pixmániás szállításról, mind a cucról, mert én is a pixmánián keresztül szeretném megrendelni... -
haralambusz
tag
válasz
combustion #13 üzenetére
Ugyanazt utdja kb!
Logitech oldalán mostmár ez is tudja a THX támogatást vagy mit!
Együl az hogy a hátsó szatelitek vezeteék nélküliek, csak táp kell nekik!
Megrendeltem pixmanian kb egy hete, keddre igérték hogy itt lessz! -
combustion
csendes tag
Fúú, ha lenne, annyi pénzem, vagy több, (jajj, de hiszen van:d) majd ha nagyon nem tom elszórni a pénzem akkor majd veszek eggyet, De ez valamivel többet tud mint a bratyója a /Logitech/ Z-5500 ? Csak mert az 5500ról olvasgattam még régebben / bővebben
-
Vapor
aktív tag
válasz
haralambusz #11 üzenetére
Ez engem is érdeklene
[link] Ezen a teszten kívül nemsok mindent találtam róla...
[Szerkesztve] -
haralambusz
tag
Esetleg valakinek vanak személyes tapasztalatai ezzel a hangszóróval kapcsolatban?
-
somez
tag
Igen ezzel a kábeles dologgal egyetértek veled, ugyanakkor úgy érzem az én fülem nem olyan jó hogy érezzem a különbséget. A Z-5500-hoz pedig asszem ráadásul rca csatlakozósak a hangfalak, tehát nem is tudok méretre vágott kábelekkel dolgozni. Azt is tudom továbbá, hogy a a z-5450 hangfalainak külön-külön kell egy konnektor ;-)
Ha csiptetős lenne a z-5500 akkor lehet én is olyat vennék, mert a szegélyléc mögött el tudnám vezetni a méretre vágott kábeleket. -
somez
tag
Nyilván sokkal jobb nála. Ráadásul a Genius-t már teljesen kinőttem és nem csak a számítógéphez hanem TV-hez és DVD-hez is használom. Sajnos problémás a különböző hangforrásokat kézzel váltogatni rajtam ráadásul ha a számítógép megy akkor a DVD is halk, tehát zavarják is egymást. A Z-5500-ra nem mondanám, hogy túl sok nekem hiszen sosem elég
viszont a Z-5450 teljesítménye is elég lenne, no meg persze a vezetékjnélküli szatelitek lehetősége is döntő tényező. Z-5450 tulajok még mindig nem írtak. Feltételezem mindenki az olcsóbb de nagyobb teljesítményű z-5500-at vette meg, a kábeleket pedig elrejtette ahogyan tudta.
-
somez
tag
Szerintem is csak ez dobja meg az árát. Viszont cserébe nem kell madzagolni a hátsó hangszórókat ami nálam elég nagy macera lenne. Ugyanakkor nem tudom, hogy hangzás tekintetében mennyivel gyengéb a z-5500-nál. Én most költöztem át egy nagyobb szobába (25nm) és a Genius HT-t ide már gyengének érzem.
-
Doviziozo
aktív tag
Talán csak ezért a két dolog miatt drágább
1.
2. ''A Logitech Z-5450 digitális hangszórókészlet vezeték nélküli hátsó hangszórói egyszerűen elhelyezhetők anélkül, hogy a vezetékek elrejtésével kellene foglalkoznia. Az elforgatható állványnak köszönhetően a magashangsugárzók könnyen falra szerelhetők. ''
[Szerkesztve] -
kovilac
tag
Nem találtam még a címben megemlített''csöppségről) szóló fórumot.
Itt találtam róla infókat: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2177,CONTENTID=10928
Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de a dual chamber sub-on és a wireless rear speakereken kívül semmi más újdonság nem található a Z-5500-hoz képest. Sőt! Teljesítményben is jóval gyengébb. A sub: 116w RMS-re míg a kis hangfalak 199wRMS-re képesek. Ez összesen ha jól számolok, akkor 315w RMS. Ezzel szemben a Z-5500-é 505W RMS. És még valamit. A Z-5450 ha mitől lehet drágább kb. 30k-val mint a Z-5500?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest