- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
martonx #15606 üzenetére
Nagyrészt igazakat írsz. De pl. 1 C csapat sem biztos, hogy olyan lassú, mint ahogy azt írod. Ha én csinálnám C-ben, akkor biztos.
De azt is figyelembe kell venni, hogy a C-seknek is van egy csomó előre megírt kódjuk. Hogy mást ne mondjak, itt van kovisoft esete. Ő sem most írta meg a kódját, hanem a tarsolyában volt. Tehát a C-sek sem nulláról írnának meg minden kódot. Szóval lehet, hogy mégsem lenne annyival hosszabb idő a fejlesztés. És szerintetek a webalkalmazás miben íródott/íródik? Ha jól tudom C++-ban. De javítsatok ki, ha tévedek. De mindenképp kap legalább egy réteget fölé. Sztem ez lassítja le ezeket.
Azért egy linux/windows váltás, vagy 32/64 bites áttérés bármelyik nyelvet "megvisel"(pl. a C# mehet a levesbe linux esetén) Bár ha jól tudom, arra is van C#, de az aztán korántsem olyan elterjedt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OLED TV topic
- Suzuki topik
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Mint az ÚJ - ÉRINTŐS Lenovo T14 gen5 (Ryzen 5 Pro 8540U) laptop 36 hó GARANCIÁVAL eladó!
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest