- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Hobby elektronika
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominator
aktív tag
Sziasztok!
Már régóta gondolkozom azon, hogy meg kéne tanulnom programozni. Az évek alatt néha belevágtam, de mindig arra jutottam, hogy ha meg is tanulnám, fogalmam sincs, mire használnám a megszerzett tudást. Volt egy kis Python, az előtt egy kis php, sok évvel előtte meg Quick Basic.
A Python szimpatikusnak tűnik, de továbbra is az a gondom, hogy már mindenre van egy eszköz, amit csak le kéne töltenem. A feladatok nagy részére pedig ott az Excel. Nem tudom, ez mennyire általános, más is volt-e így vele az elején, aztán később talált-e valami kezdeti projektet, amivel végül belevágott és megtanult programozni. Mit ajánlanátok ebben az esetben?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest