Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominator
aktív tag
Sziasztok!
Már régóta gondolkozom azon, hogy meg kéne tanulnom programozni. Az évek alatt néha belevágtam, de mindig arra jutottam, hogy ha meg is tanulnám, fogalmam sincs, mire használnám a megszerzett tudást. Volt egy kis Python, az előtt egy kis php, sok évvel előtte meg Quick Basic.
A Python szimpatikusnak tűnik, de továbbra is az a gondom, hogy már mindenre van egy eszköz, amit csak le kéne töltenem. A feladatok nagy részére pedig ott az Excel. Nem tudom, ez mennyire általános, más is volt-e így vele az elején, aztán később talált-e valami kezdeti projektet, amivel végül belevágott és megtanult programozni. Mit ajánlanátok ebben az esetben?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest