Hirdetés
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Gumikacsa. Az elmagyarazassal rajossz, hogy hol van a lyuk a gondolatmenetben, mert a "masik" fel elott meg akarod vedeni. (En neha a ferjem hasznalom gumikacsanak, mert tul logikus az agyam es igy segit hogy o erti mirol beszelek, igy akar valoban segithetne is - de kb. egy kivetel volt hogy erdemben hozzaszolt, minden mas esetben maga a magyarazas oldotta meg, nem az o kerdesei vagy foleg tippje.) Egyebkent ezt mar vezeto tanartol is hallottam, odamegy a tanulohoz, magyarazd el nekem, es ahol elkezd lelassulni a gondolatmenet eloadasa, ott rakerdez, hogy miert is? Ugy hogy kozben oda se figyelt a tartalomra. Erdekes dolgai vannak az emberi agynak.
Mas kerdes hogy nem mindent old ez meg sajnos. Peldaul a specifikacioban (az adott esetben raadasul prog.verseny feladatszovegben, azok mestersegesek igy ritka a hiba vagy aluldefinialatlansag) egy benne rejlo ketertelmuseg nem tunt fel, es vadul kerestem a ket reszeredmeny kozul a masikban a hibat, holott az elsoben volt 2 sor kodnyira... szoval nem eleg biztosnak lenni hogy jo az algoritmusod, annak is biztosnak kell lennie, hogy a ke'rt feladatot oldja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- OLED TV topic
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest