Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Én C/AL valamint AL, .NET (C#) vonalon mozgok viszonylag stabilan. Itt már elmondhatom hogy nem vagyok Junior mert önállóan is nagyobb projekteken dolgozok.
Most kezdtem el Udemy-n a Laravelt mert van egy megrendelésem, akkor már miért ne ugranék neki valami újnak, legalább használom is amit elmakog az ember.
MVC amúgy is kimaradt az életemből.Te is ahogy Én is elmondhatjuk magunkról hogy a munkánk egyben a hobbink is
Én nem ritkán felkelek hajnali 3-4 kor (ha egyáltalán alszok ilyenkor) hogy megálmodtam a megoldást, és azonnal nekiállok implementálni a megálmodott kódot.
Egyetértek azzal hogy kizárólag Udemy-vel nem lesz senki nagymenő programozó, de azért azt hozzátenném hogy az alapokra, és a nyers dokumentáció olvasás helyett egy életképes alternatíva jó áron, kellemes példákkal amiket később is lehet hasznosítani.
#14226) Ezekiell : Nekem körülbelül 1 év kellett hogy átlássam a kódot, és gány munkával meg tudjam csinálni amit kér az ügyfél. Munkahelyváltás kellett hozzá ahol van mellettem Senior, az előző helyen sajnos az volt a probléma hogy nemigen tudtam kérdezni senkitől realtime, így magamra voltam utalva...
De mi szoftverfejlesztők, örök életünkben tanulni fogunk, és muszáj hogy nyitottak legyünk az újra. Microsoft ERP-jénél pont most zajlik le egy ilyen folyamat, amelyik cég nem követi az csődbe megy néhány éven belül...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nyaralás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest