- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Monitor hiba topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
haxiboy #14228 üzenetére
Semmi baj az udemyvel, csak olyan érzésem van néha, hogy "gyere programozni, tök jó lesz, ez most a menő", ezért sokakban felmerülhet, hogy ez nem is olyan nagy dolog, mindenki alkalmas programozónak. Pedig nem.
A tanulás része viszont nagyon igaz, elég ha visszagondolok az 5-10-15 éves kódjaimra.
-
válasz
haxiboy #14228 üzenetére
"Te is ahogy Én is elmondhatjuk magunkról hogy a munkánk egyben a hobbink is
Én nem ritkán felkelek hajnali 3-4 kor (ha egyáltalán alszok ilyenkor) hogy megálmodtam a megoldást, és azonnal nekiállok implementálni a megálmodott kódot."
Hu, ez mennyire igy van! Amikor felalomban, vagy akar szo szerint alvas kozben eszebe jut az embernek egy fasza megoldas egy problemara, es kipattan az agybol es rohan, hogy ha mas nem, legalabb egy papirra leirja gyorsan. Kell ez a fajta elmebaj ehhez a melohoz, de amikor sikerul, megnezed es szep, optimalis, modularis, stabil es eloszor latod mukodni, az egyszeruen megeri.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest