-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
haxiboy #14228 üzenetére
Semmi baj az udemyvel, csak olyan érzésem van néha, hogy "gyere programozni, tök jó lesz, ez most a menő", ezért sokakban felmerülhet, hogy ez nem is olyan nagy dolog, mindenki alkalmas programozónak. Pedig nem.
A tanulás része viszont nagyon igaz, elég ha visszagondolok az 5-10-15 éves kódjaimra.
-
válasz
haxiboy #14228 üzenetére
"Te is ahogy Én is elmondhatjuk magunkról hogy a munkánk egyben a hobbink is
Én nem ritkán felkelek hajnali 3-4 kor (ha egyáltalán alszok ilyenkor) hogy megálmodtam a megoldást, és azonnal nekiállok implementálni a megálmodott kódot."
Hu, ez mennyire igy van! Amikor felalomban, vagy akar szo szerint alvas kozben eszebe jut az embernek egy fasza megoldas egy problemara, es kipattan az agybol es rohan, hogy ha mas nem, legalabb egy papirra leirja gyorsan. Kell ez a fajta elmebaj ehhez a melohoz, de amikor sikerul, megnezed es szep, optimalis, modularis, stabil es eloszor latod mukodni, az egyszeruen megeri.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest