Hirdetés
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Milyen videókártyát?
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Bluetooth hangszórók
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
Azért lehet vidéken is találni munkát. Én Szegeden vagyok egyetemen, most húzom a 3. évem gyakornokként (duális képzés), de a legtöbb ismerősőm is dolgozik/kezd nemsokára dolgozni. Ha mész MSc-re, mindenképpen keress mellette valami gyakornoki helyet (akár a duálist is megpróbálhatod, ha van az egyetemeden), 0 tapasztalattal sajnos tényleg nehezen fognak felvenni bárhova is főállásra.
Ez az MSc is jó kérdés, én is most gondolkozok, mi legyen vele, elvileg nyáron végzek, utána kezdeném rögtön, de nem tudom, megéri-e még a 2 év... Főleg, hogy munkahely meg lenne, már vagy a harmadik helyről keresnek meg, pedig még diplomám sincs... Vagy akár maradhatnék a mostani helyemen is. Annyi előnye lenne, hogy addig el tudnám dönteni, merre is akarok tulajdonképpen menni...
Egyébként ha nagyon nem találsz semmit, meg lehet próbálni a freelancerkedést is, csinálja több kollégám is, mondjuk ők csak mellékállásban, de az is jobb mint a semmi. Legalább tudsz felmutatni valami portfóliót.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Le Mans Ultimate
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim lemezes 2027 szeptemberig garancia!
- ÚJ! BONTATLAN! SAMSUNG Q800F 5.1.2 csatornás, hangprojektor/soundbar.
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LENOVO IdeaPad Slim 3 - i7-13620H
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest