- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
instantwater #13359 üzenetére
Most én is épp aszerint döntöttem, hogy hol milyen gépet adnak, egyiknél lehet Macet is kérni, másik hely meg pont most dobta a ThinkPadeket, ami hardveresen még megfelelt volna - illetve touchbar óta inkább egyenesen újra az lett az etalon nálam. Oprendszernél többet számít nekem a hardver minősége, mérete és tömege.
Egy ideje itthon is Mac van, de másodlagos gépem (szülőknél) win10, azon csak néha programozgatok, és ott már inkább git-basht raktam fel, STS meg tök ugyan az minden oprendszer alatt, a projectek gradle wrappert használnak, így azzal se kell külön tökölni. Docker miatt azért WSL2-t megnézem.
Anno én is úgy indultam, hogy csak linux volt a gépen, aztán céges gépeken Win+Virtualbox, de ahogy öregszem úgy kényelmesedtem el, most már nem raknék elsődleges rendszernek linuxot, meguntam a sok UI újraírást alapokból, fluxboxot meg már kinőttem. Pedig 15+ éve még napokig telepítettem Gentoo-t.
Amihez ragaszkodok, hogy valamilyen úton-módon legyen bash a gépen, és ne kelljen TFS-el szívni
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest