-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
instantwater
üzenetére
Most én is épp aszerint döntöttem, hogy hol milyen gépet adnak, egyiknél lehet Macet is kérni, másik hely meg pont most dobta a ThinkPadeket, ami hardveresen még megfelelt volna - illetve touchbar óta inkább egyenesen újra az lett az etalon nálam. Oprendszernél többet számít nekem a hardver minősége, mérete és tömege.
Egy ideje itthon is Mac van, de másodlagos gépem (szülőknél) win10, azon csak néha programozgatok, és ott már inkább git-basht raktam fel, STS meg tök ugyan az minden oprendszer alatt, a projectek gradle wrappert használnak, így azzal se kell külön tökölni. Docker miatt azért WSL2-t megnézem.
Anno én is úgy indultam, hogy csak linux volt a gépen, aztán céges gépeken Win+Virtualbox, de ahogy öregszem úgy kényelmesedtem el, most már nem raknék elsődleges rendszernek linuxot, meguntam a sok UI újraírást alapokból, fluxboxot meg már kinőttem. Pedig 15+ éve még napokig telepítettem Gentoo-t.
Amihez ragaszkodok, hogy valamilyen úton-módon legyen bash a gépen, és ne kelljen TFS-el szívni
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mini PC
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Spórolós topik
- GL.iNet OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest