- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Közeleg a OneXPlayer csúcskategóriás kézikonzolja
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chartreux
csendes tag
Szep estet!
Kis iranymutatasra lenne szuksegem az oreg rokaktol, egy kisse belekavarodtam a dolgokba.
Egy ideje tanulgatom munka mellett a HTML+CSS kombinaciot amivel nagyon jol haladtam, konnyen ment minden. Aztan jott a dolgokhoz a 'bonyolultabb' resz, bekoszontott a Javascript, amit jelenleg probalok elsajatitani ahogy ez az erombol tellik. Mikozben ezt tanulgatom mar allitanam fel a kovetkezo celokat, es eleinte ez a PHP lett volna, amivel a weboldalfejlesztesnel maradtam volna. De aztan 1-2 angol forumot elolvasgatva rajottem, hogy nem feltetlen szeretnek megmaradni a weboldalfejlesztesnel, sokkal inkabb egy olyan nyelvet hasznalnek, ami majdnem minden iranyban "nyitott".A kerdeseim a kovetkezok lennenek(Lelkes tanulo vagyok csak, ne egyetek meg, hogyha butasagokat kerdezek
):
-Hogy alakitsam a tanulasi tervemet, mit miutan tanuljak?
(HTML-CSS-Javascript-?)-Szukseges nekem egyatalan a PHP, esetleg tudnek helyette egy C#-ot vagy valami hasonlot tanulni, es ezt hasznalni egy weboldal Backend reszehez?
-Milyen "kiegeszites" javasolt a Javascript-nel es a PHP-nal (JQuery/SQL(Ezzel sem allok stabil labakon
) )?
Kicsit hosszura huztam, de nagyon kene mar egy rovid atfogo magyarazat, hogy mit mire tudok epiteni, mert ahany forumot olvasok, annyi kulonfele elkepzelest latok.
Nagyon megkoszonnem, ha valaki aki jartas ebben, tiszta utra terelne engem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gitáros topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest