- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- OLED TV topic
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Magyar körökben a MOL az egyértelmű "etalon" az ilyenekre évtizedek óta, de speciel egy brit hölgyemény előadását hallgattam, aki MS SQL és más rendszereket tesztel rendszeresen és a hozzászólásokból kiderült, hogy másnak is hasonló tapasztalata volt.
Sajnos az akcentusa és a hiányos angolságom miatt elég keveset értettem az előadásából, de a lényeg elég egyértelmű volt, nagy lila köd, hogy megmutatjuk, meg felveszünk tesztelőt, aki majd bizonyítja, minden szép és jó, csak éppen a tesztelőnek nem ál rendelkezésére a megfelelő sw környezet és a határidők sose teljesülnek - viszont az értekezleteket mindig pontosan megtartják.

Majd utánakeresek, hangfelvétel készült, és aki érti az angol kiabálós-hadarós szöveget, annak szórakoztató lesz, csak meg kell találnom, és majd kell valami megoldás, hogyan tudom megosztani az érintettekkel.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest