Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Magyar körökben a MOL az egyértelmű "etalon" az ilyenekre évtizedek óta, de speciel egy brit hölgyemény előadását hallgattam, aki MS SQL és más rendszereket tesztel rendszeresen és a hozzászólásokból kiderült, hogy másnak is hasonló tapasztalata volt.
Sajnos az akcentusa és a hiányos angolságom miatt elég keveset értettem az előadásából, de a lényeg elég egyértelmű volt, nagy lila köd, hogy megmutatjuk, meg felveszünk tesztelőt, aki majd bizonyítja, minden szép és jó, csak éppen a tesztelőnek nem ál rendelkezésére a megfelelő sw környezet és a határidők sose teljesülnek - viszont az értekezleteket mindig pontosan megtartják.

Majd utánakeresek, hangfelvétel készült, és aki érti az angol kiabálós-hadarós szöveget, annak szórakoztató lesz, csak meg kell találnom, és majd kell valami megoldás, hogyan tudom megosztani az érintettekkel.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest