-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Hali.
Algoritmust keresek, de akárhogy írom be a Google-be nem azt kapom, amit várok, a neve nem jut eszembe, pedig ha jól tudom van egy ilyen algoritmus szó gyakoriságra előfordulva.
Van egy lista, abban vannak tömbök:
[
[A, B, C, D],
[A, C, E, F],
[B, D, H, A],
[C, D, B, A],
// és így tovább
]A tömbök elemei mindig különbözőek. (Ez egy pszicho kérdőív, és valamiért mindig mások lesznek a válaszok, sosem fordulhat elő kétszer benne A, vagy B, vagy C..., de ez nem az én felelőségem, és hogy miért így van, nekem a statisztikai rész kell.)
Az menne, hogy meg kell keresni, hogy melyik válasz opció volt a legtöbbször kijelölve, mint az A vagy a B, stb. Viszont kellene egy olyan mérés is, hogy mely válasz kombinációk, mennyiszer voltak bejelölve.
Például, az A,B-t 3-szor választottak, az 1., 3. és 4. válasz tömbben is ott van, ugyanígy az A,C, de ugyanakkor jó lenne látni az A,B,C is 2-szer lett válaszva, az 1. és a 4. tömbben fordul elő.
Ilyen statisztika adatot kellene kinyerni, és tudom, hogy szavak számlálása egy mondatban van ilyen algortimust, ha jól tudom. Régen rátudtam keresni, de most nem jut eszembe a dolog, az a baj, hogy magyarul sem jut eszembe az a speckó szó, amivel ezt adná ki, most csak azt a fránya 'counting' algoritmust találom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Socket AM4
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Filmvilág
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 90 + gyári gyorstöltő
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest