- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Jim Tonic #10724 üzenetére
A nyertes kod 40 karakter: <>=~($/=$");$\+=2*$c[$_%$']++for<>;print
A feladat hozza, most mar beirhatom mert lejart a verseny: van az input elso soraban ket szam szokozzel, az elso a kov. sorban a szamok szama, a masik lesz a modulo; es a masik sorban levo szamokbol csoportokat kepzel az azonos modulok alapjan, oda-vissza szamolva ha'ny szomszedsag lesz igy... En a split eliminialasara nem jottem ra (a $/ resz nem vilagos nekem teljesen ebben), amit en kuldtem be az 44 karakter.
Igazabol totalisan olvashatatlan, az az elmeny ha elkezded elemezgetni es rajossz, hogy mennyi trukk van benne (pl. az osszeget a sorvege jelbe teszi mert a print azt mindig kiirja igy nem kell utana a szokoz dollar valtozonev...)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Mint az ÚJ - ÉRINTŐS Lenovo T14 gen5 (Ryzen 5 Pro 8540U) laptop 36 hó GARANCIÁVAL eladó!
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest