- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- iPad topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeghaL0L
addikt
Sziasztok.
A következő a problémám amiben segítséget kérnék. Adott egy ToggleSwitch ami a fő ToggleSwitchem. Ennek van akár több al ToggleSwitch-e, tegyük fel három darab amire hatással kell lennie. (És fordítva is.)
Ahogy szeretném, hogy működjön: Ha becheckelem a fő TS-t akkor checkelődjön be az összes al TS-e az az a gyerekei. Ha csak egyet is kicheckelek az al TS-ekből akkor a fő TS-em is checkelődjön ki. Ez ugye így logikus.Erre tudnátok nekem mondani valami jó megoldást? Ugyan elértem ezt a folyamatot, de a 3. be-ki checkelésnél már nem hat ki a fő TS-em az al TS-ekre.
Remélem érthetően írtam le. Itt van két kép ami még segíthet. Ja és ez Windows Phone.Kicheckelt állapotban:
Becheckelt állapotban, amikor egyet kicheckelek. (Ezt kéne megoldani. Ha egyet is kiveszek, ahogy a képeken látjátok is, akkor a fenti nem változik).:
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest