Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Bálint!
A héten megyek fel vácra...
Akkor ütközhrtnénk...
A haverom kész marha. Modnom neki,hogy keresse meg a rosz quad-ot,hogy a két tekercset levegyem róla. Erre azt mondja,hogy menjek át és keressem meg
és nála.Erre én:
Tod ha nálam kéne valamit megkeresni,akkor van rá 70Nm2
De nála az egyetlen szóba jöhető hely,az az éjjeli szekrénye,amiben súlyra is max 40 kilónyi cucc van és az is kiválogatva,szal semmi az egész és erre lusta a krapek... Ez mekkora gigász LLOOLL
Ja és én járkáljak a ramjai meg a vga-ja után,meg a tápja és a többi más után és ezt a kis fáradsáot nem kpes rámfordítani....
Inkább leül,azt nyomkodja azt a qurva számítógépet...
Azt meg van rám sértődve,hogy ha egy hónapban egyszer nem megyek át azért,mert végre egyszer nekem is jár a játék...És akkor már öt percenként kitalál valami fasságot....
És rám mondja,hogy marha
Na mindegy. Ma átmegyek és elhozom azt a sz@rt....
Ki kellett adnom magamból a dühöt..SORRY
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Napelem
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bluetooth hangszórók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- További aktív témák...
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel Core i5-13500 OEM
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged