Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Összefuthatni összefuthatnánk, csak tutka, h. nem leszek készen az erősítővel, a kirándulásig, megbeszéltem anyummal, h. inkább, most nem kapkodom el a dolgot, (igaz, ki fognak nyírni osztálytársaim) mert nehogy az legyen, h. kb éjjel 2 körül megadja magát a rendszer, rossz hűtési problémák miatt, v. megcsapjon vkit az áram, aztán nagyobb lessz a kár, mint a haszon, szal inkább megcsinálom, lassan de biztosan, de a tekercseket elhozhatod!!
Megjött a trafó!! Nagyon pöpec, olyan rohadt nehét vazeg!! van róla kép, küldök, ha nem baj! 500W/2*36V!!
A haverod, anyhén lusta, nekem is van ilyen oszttársam(lány, az talán még rosszabb) neki mindent szabad, nekem semmit alapon, szal hasonló a helyzet!!
De azért a tekercseket hozd át!!
Ja és még egy, ha jössz, akkor anyám azt tudja, h. a trafó, az csak 5,5k volt, már ezért is meg kellett fűznöm, szal a többit a dugipénzemből pótoltam ki!!
Szal érted mire gondolok, nem akarom, h. haragudjon rám, majd írd meg, h. mikor jössz, és estefele nem??
Ja hallottam egy nyákkészítési módszerről, ilyen vasalós, tojáspapírra rányomtatod lézerrel a tükörképét, rárakod a megtisztított nyákra, rávasalod, lehúzod a papírt, és bedobod a vaskloridba!!
Pöpec nem, csak az a kár, és ezért is nem tok elkészülni, h. nem tudtam ilyen papírt venni, és nem tudtam elkészíteni a nyákot!! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szal érted mire gondolok, nem akarom, h. haragudjon rám, majd írd meg, h. mikor jössz, és estefele nem??