Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #613 üzenetére
Én tod milyen esetre gondoltam? Amivel még kis korordban az oviban fetegettél.....
De mindenképpen mozgatni kell a folyadékban,mert megmarad a felszínen a lemart anyag és megáll a folyamat...
HyA haverom tápja is egyszer úrja nyomta a winfost,de most küzben nem is játszottam. Lehet,hogy ez most egy winfos védelmi hibaféleség volt... Nemtom
Holnap ha hazaérek,akkor doom3-azok meg riddik-ezek meg battlefield-ezek...
De előbb formázok,mert van egy g**i vírusom (vagyis vagy 600) ami állandó felügyeletre szorul és így nem lehet játszani..
Az egyik állandóan töltögetni akar... a másik feltölteni... a harmadik csak elindítgat egy-egy dos-os ablakot és megpróbálja bezárni,de ilyenkor kilépeget a játékból az asztalra,szal ez így gáz.
Ja és van az swchost egy perces leállás meg websearch,ami mindig netezni akar,mint a kutya sétálni
Meg van még blokkoló vírus is,ami meggátolja a style XP-t meg az egész séma rendszert meg a háttérképet...
Akkor még an,ami újra indítja a gépet tavalyi dátummal és én meg csodálkozom,hogy rundll vagy system32 vagy rendszer óra ERROR
Meg van ami úgy idítja újra a gépet,mint ahogy a régi at-s gépeket az ideges emberke: Hosszabbító lekapcs és vissza kapcs,de ezt egytized másodperc alatt..
Ezt még sorolhatnám reggelig
Ja a tápomra még annyit,hogy sz@rok rá nagy ívben!!! Én mindent megtettem,hogy bírja a kiképzést: Qurvajó léghűtés... ''kevés'' (csak a gép) áramigény.. Nem szabályogattam le a ventijeik csak azért,mert nem hallom tőle a szomszéd traktorát.....
Szal ha nem vállalják a garit,akkor kikötöm a kocsi után és megyek vele egy 270-et a bömbivel,azt meglássuk azt amit senki
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mozilla Firefox
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Napelem
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged