Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri

őstag

válasz Balint133 #613 üzenetére

Én tod milyen esetre gondoltam? Amivel még kis korordban az oviban fetegettél.....

De mindenképpen mozgatni kell a folyadékban,mert megmarad a felszínen a lemart anyag és megáll a folyamat...

Hy:D A haverom tápja is egyszer úrja nyomta a winfost,de most küzben nem is játszottam. Lehet,hogy ez most egy winfos védelmi hibaféleség volt... Nemtom:(
    Holnap ha hazaérek,akkor doom3-azok meg riddik-ezek meg battlefield-ezek...
    De előbb formázok,mert van egy g**i vírusom (vagyis vagy 600) ami állandó felügyeletre szorul és így nem lehet játszani..
    Az egyik állandóan töltögetni akar... a másik feltölteni... a harmadik csak elindítgat egy-egy dos-os ablakot és megpróbálja bezárni,de ilyenkor kilépeget a játékból az asztalra,szal ez így gáz.
    Ja és van az swchost egy perces leállás meg websearch,ami mindig netezni akar,mint a kutya sétálni:DDD
    Meg van még blokkoló vírus is,ami meggátolja a style XP-t meg az egész séma rendszert meg a háttérképet...
    Akkor még an,ami újra indítja a gépet tavalyi dátummal és én meg csodálkozom,hogy rundll vagy system32 vagy rendszer óra ERROR:DDD
    Meg van ami úgy idítja újra a gépet,mint ahogy a régi at-s gépeket az ideges emberke: Hosszabbító lekapcs és vissza kapcs,de ezt egytized másodperc alatt..

Ezt még sorolhatnám reggelig:D:O

Ja a tápomra még annyit,hogy sz@rok rá nagy ívben!!! Én mindent megtettem,hogy bírja a kiképzést: Qurvajó léghűtés... ''kevés'' (csak a gép) áramigény.. Nem szabályogattam le a ventijeik csak azért,mert nem hallom tőle a szomszéd traktorát:DDD.....
    Szal ha nem vállalják a garit,akkor kikötöm a kocsi után és megyek vele egy 270-et a bömbivel,azt meglássuk azt amit senki;];];];];];];];]

Új hozzászólás Aktív témák