Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Androidos fejegységek
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Ok, tranyó, csak ma nagyon fáradt vok(nem trom miért, talán mert meg vok fázva
)mltkor a kondit kevertem az ellenálással
kiszámoltam, pont 2*100W jön ki, ami kb 2szerese amit az stk tud, szal több mint ami kell! Azt tom, h. vissza kell osztani 1.41 el, de egy másik végfoknak, lehet h. több kell, ezért kértem 2*36V-ot!! Meg a végfoktápon, van egy ellenálás, amit ha lecserélek, nagyobra, akkkor pont annyit fog kapni amennyi kell neki, ténleg h. is kell kiszámolni, h. hány Ohm es elllenállás kell?
Jövőhéten megcsinálom a nyákot, huhh, h. hány miliméter, azt nem tom!! de asszem a hobbyelektronikás képen méretarányos asszem!! szentem, így szemre 1, max 1,5cm, de lemérem vonalzóval!!
Elég méretarányosnak tűnik, mert az ic 15 lába, a papíron, pont megegyezik a mérettel!!
Be kell h. valljam, egy picit félek a nyák elkészítésétől, csak annyi, h. megrajzolom, és belerakom a vaskloridba??
Ok, tehát nem zavarja, akkor jó, remélem, h. védve lessz, 10.000uF os kondikkal, ténleg, most szentem drágák a kondik, 1800at fizettem a kettőért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Túlélnél egy generációs űrhajón? MIO: Memories in Orbit teszt
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)mltkor a kondit kevertem az ellenálással

Be kell h. valljam, egy picit félek a nyák elkészítésétől, csak annyi, h. megrajzolom, és belerakom a vaskloridba??