Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Mármint a Biosznak!!!
Komplett erősítő, nekem is megfordult a fejemben, de aztán lemondtam róla, szentem élvezetesebb ha egy házi cucc szólal meg, és nem egy olyan, amit megveszel, aztán mehet, nem, amivel szívsz egy csomót és utána megy kafán!!!! Meg nekem nem kell mondjuk mint neked 1000W, hanem nekem untig elég ennyi ez az 55W, és ráadásul csak 6Ohm-es, és 4 Ohm es hangfalak lesznek rajta! Meg évente 2-5 Ször viszem majd oszt bullra, meg oszt kirándulásra, szal ez is untig elég, de még utánanézek annak a fishernek, mert még szinte semmi nincs meg ebből az erősítőből csak az ic!
Nekem meg vmi trójai vírus izé, nem bírom kitörölni, nem tom h. hogyan jöhetett be, amikor 2 antivírus progim van!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest