Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lézervágás, gravírozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- SONY LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Mármint a Biosznak!!!
Komplett erősítő, nekem is megfordult a fejemben, de aztán lemondtam róla, szentem élvezetesebb ha egy házi cucc szólal meg, és nem egy olyan, amit megveszel, aztán mehet, nem, amivel szívsz egy csomót és utána megy kafán!!!! Meg nekem nem kell mondjuk mint neked 1000W, hanem nekem untig elég ennyi ez az 55W, és ráadásul csak 6Ohm-es, és 4 Ohm es hangfalak lesznek rajta! Meg évente 2-5 Ször viszem majd oszt bullra, meg oszt kirándulásra, szal ez is untig elég, de még utánanézek annak a fishernek, mert még szinte semmi nincs meg ebből az erősítőből csak az ic!
Nekem meg vmi trójai vírus izé, nem bírom kitörölni, nem tom h. hogyan jöhetett be, amikor 2 antivírus progim van!!!

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Home server / házi szerver építése
- Fogyjunk le!
- Nintendo Switch 2
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lézervágás, gravírozás
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest