Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri

őstag

válasz Balint133 #423 üzenetére

Kell,de nem létszükséges. Elég egy-egy kb 0.1 ohm-os ellenállás,de mivel nem egy gázos megcsinálni ezt a kis tekercset,így érdemes azt használni. Amúgy én a legtöbb helyen úgy láttam ezt kialakítva,hogy fekvő pozícióra meg volt tekerve a tekercs (kb 12-18 menet) és azon volt átdugva még ez a 0.1 ohm-os ellenállás.
    Amúgy,ha csak az ellenállás van,akkor minimum 5W-osat kell tenni,de ha van tekercs is vele párhúzamosan,akkor kb 1W bőven elég. Amúgy a tekercset rátekered egy kb 1cm átmérőjű hengeres cuccra és lehúzod utána.
    Ja és nem muszál egy sorba tekerni mind a pl 18 menetet,hanem feltekerheted a második felét az első 10 menetre. Ja és kb 1mm-es rézdrótot használj.
    ha találog rajzot,akkor beszkennelem,de ha nem ,akkor lerahójzolom,bár nemhinném,hogy szépen tudok rajzolni,szal ahogy sikerül.

''És te a bisznak hol nyomod a kakaót??? ''
    Ezt nem értem:U:B

Na ilyet még nem b@sztam. Irom a szöveget....kilök a zone alarm egy üzit,hogy ''virus varning''. Én meg leokéztam és az üzenetem felét kitörölte,amit írtam. Besz@rok. Ezt a genyát.
    Gyorsba visszaírom: Szal, a stabilitásról: Max az okzhatja,ha az alkatrészek hibásek vagy rosszol vannak beépítve,de persze ha a táp eleve gyenguci,vagy rosszul szűrt (Kicsi kondi),akkor is lehet rossz a cucc.

MOD: És majd kihagytam: Én a te helyedben egy komplett erősítőt vettem volna. Pl. egy fishert. Azokhoz olcsón hozzá lehet jutni és erősebbek a mostani építésednél.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák