- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #423 üzenetére
Kell,de nem létszükséges. Elég egy-egy kb 0.1 ohm-os ellenállás,de mivel nem egy gázos megcsinálni ezt a kis tekercset,így érdemes azt használni. Amúgy én a legtöbb helyen úgy láttam ezt kialakítva,hogy fekvő pozícióra meg volt tekerve a tekercs (kb 12-18 menet) és azon volt átdugva még ez a 0.1 ohm-os ellenállás.
Amúgy,ha csak az ellenállás van,akkor minimum 5W-osat kell tenni,de ha van tekercs is vele párhúzamosan,akkor kb 1W bőven elég. Amúgy a tekercset rátekered egy kb 1cm átmérőjű hengeres cuccra és lehúzod utána.
Ja és nem muszál egy sorba tekerni mind a pl 18 menetet,hanem feltekerheted a második felét az első 10 menetre. Ja és kb 1mm-es rézdrótot használj.
ha találog rajzot,akkor beszkennelem,de ha nem ,akkor lerahójzolom,bár nemhinném,hogy szépen tudok rajzolni,szal ahogy sikerül.
''És te a bisznak hol nyomod a kakaót??? ''
Ezt nem értem
Na ilyet még nem b@sztam. Irom a szöveget....kilök a zone alarm egy üzit,hogy ''virus varning''. Én meg leokéztam és az üzenetem felét kitörölte,amit írtam. Besz@rok. Ezt a genyát.
Gyorsba visszaírom: Szal, a stabilitásról: Max az okzhatja,ha az alkatrészek hibásek vagy rosszol vannak beépítve,de persze ha a táp eleve gyenguci,vagy rosszul szűrt (Kicsi kondi),akkor is lehet rossz a cucc.
MOD: És majd kihagytam: Én a te helyedben egy komplett erősítőt vettem volna. Pl. egy fishert. Azokhoz olcsón hozzá lehet jutni és erősebbek a mostani építésednél.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest