Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Pánik a memóriapiacon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Hobby elektronika
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
uzsz
senior tag
Whejj megoldódott a dolog csak nem tudom, hogy mi is volt a kaki. Kicseréltem a procit, az újat bele a lapba, ugyanaz a jelenség. Bakker tuti, hogy más a baj. Átnézem összes kártyát, ramokat, kábeleket jumperokat, minden ok. Kínlódfok vele, mondom még1szer resestelem a Cmost bár úgy sincs értelme. Cmos reset, aztán restart és láss csodát működik. Na most akkor mi van? A másik procinál 3szr reseteltem a cmost, ennél 2szer. Most akkor az segített v nem, v 1általán mi a baj? Én már nem tzudom mi lehet. A lényeg hogy működik.
A frontsidebus-t 166-ról 181-ig tudtam tornászni, 182nél már nem boot-olok. A proc így 40fok, terhelve max48. Van valami trükk mondjuk a 200-as fsb-re?
THX mindenkinek aki segített és veszólt a topicba. 1000köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest