- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
mr_ricsi #276 üzenetére
'' ''azt is írtam,hogy akkor ha a fázis direktbe van kötve és a nullát kapcsolgatom a szilárdtest relével.''
Egy áramkörben teljesen mindegy, hogy a kapcsoló hol van. Akár a fázison kapcsolod be, akár a nullán, az áramkör záródik. ''
- please az egész történetre reagálj és ne csak az egyik mondatrészre.
(ebben az esetben a fázis áthúztatása miatt töltődik fel valahogy az at-s tápom és ezért időnként elindul egy pillanatra.
'' ''miért nem írsz a kérdésekre megoldást''
Nem kell tudni minden esetben a megoldást ahhoz, hogy egy másik megoldásról kapásból tudjuk, hogy rossz, vagy a levezetése logikailag hibás. ''
-Ebben igazad van. Ezzel nem is vitázok.
Ez utáni szövegrészre (sajnos...)
Én sem érek rá,csak ha már itt vagyok éppen,akkor reagélok,pl nem fogok fent maradni pl este,ha válasz kell valamire,csak ha az igénylő odaírja,hogy urgent vagy pedig éppen töltögeteg. (ész kösziek,hogy elalvasgatod)
'' ''ha nem abszúrd kezdő akar ups-t csinálni és jó sziheteléssel dolgozik,akkor csak anyagi károk lehetnek.''
Egy elpusztult baktérium-tenyészetre gondolsz? ''
Általában egy ára,kör,ha meg van csinálva és működik,akkor elősszőr alaposan le van tesztelve,hogy bírja-e a strapát. A tönkremenéssle kapcsolatban pedig minden olyan alkatrészre gondolok (legyen az baktérium) ,ami közveltenül függ vagy kapcsoloódik az elkészített eszközhöz.
A lanparty-s dolog: -Én nem mondtam,hogy most viszem a gépet is valahov. Éppen hogy ellenkezőleg,hozok embert. És mivel a szobám nagyobb,mint bármelyik lanparty-s barátomé,így megegyezésen alapulva a döntések meg lettek hozva,hogy a fő lanozási hely az nálam van. (meg még itt a leg elnézőbbek a szülők)
De ha kíváncsi vagy,akkor fogom vinni a gépet én is el. Pl max két hét mulva viszem pomázra. Persze lesz segítségem a lecipelésre,de lehet,hogy szétszedem.
És amúgy ha pontosan követnéd minden hsz-t a ropikokban,akkor tudnád,hogy még nincs a hűtőm kitéve a ház külső és belső falára.
Amúgy pedig lesz megoldás arra,hogy még akkor is vihessem lanparty-ra mert könnyen szerelhető csatlakozókkal fogom ellátni a hűtést és a harmadik hűtőmmel fogok eljárni lanozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged