- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hővezető paszták
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Dell notebook topic
- Monitor hiba topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adi1234
tag
Sziasztok,
Az lenne a problémám hogy nem indul a Prestigio Multipad 8.0 Pro Duo típusú készülékem,a the art of high tech feliratnál nem lép tovább.Ilyenkor mit lehet csinálni?A recovery menüt nem tudom előcsalogatni, egyáltalán nem működik.
Van valakinek ötlete a javításra ?
-
komzs
tag
Kodi t lehet rá varázsolni? Google Playben nem kompatibilis vele azt írja.
-
amstro555
tag
válasz
amstro555 #746 üzenetére
No, elbeszélgetek itt magammal. Szóval megoldódott a "minden bekapcsolásnál indító varázsló + mindent elfelejt" probléma is. méghozzá úgy, hogy a végén felkínált "harmadik féltől származó alkalmazások" kérdésre OK a jó válasz.
Mindezen felbuzdulva ROOT is ment rá, majd BUSYBOX (nagyon vicces, kb. komplett Linux) és egy Link2SD. Eddig minden szép és jó
Azt hogy lehet megoldani, hogy az app teljes egészében az SD-re menjen?
(Prestigio Multipad 8.0 Pro Duo PMP5580C) -
amstro555
tag
Tabletem nem látta az SD kártyát és a belső memóriát. Már épp kidobtam volna, amikor ON+(VOLUMEN-), majd wipe media után minden helyreállt
)
-
silver50
újonc
nekem egy olya gondom van hogy a micro sd kártyára semmit sem tudok tölteni.segitsen valaki köszi
-
Ha valaki - hozzám hasonlóan - még késztetést érez, hogy rootolt Intenso TAB 814-re alakítsa át a Prestigio tabját, a mellékelt linken elérhető linken utána nézhet. [link]
A még működő letöltési linkek a 8. oldal lap alján elérhetők. [link]
Az intensotab814_etna-custom-001.zip fájl tartalma a 4.1.1-es JB gyári firmware-re gond nélkül felment a readme-ben elhelyezett leírást követve.
-
devil2k
tag
A zip tartalmát másold a memkari gyökerébe
-readme
-SuperSU-v1.25-ubifs-intenso814.zip
-uimage-recoveryIndítsd újra (power és hangerő együtt) és így bejön a recovery menü.
a menüben:
-apply update from EXT
-Update from sdcard
-SuperSU-v1.25-ubifs-intenso814.zipÚjraindítás után, ha minden jól ment, megjelenik a SuperSU ikonja.
Én így csináltam. Nem tudom, hogy van-e már másik módszer, mert azóta nem kerestem. -
mogyi80
csendes tag
Sziasztok! Légyszíves segítsen valaki aki rootolta az Intensotab814-el a 8.0 Pro Duo-t hogy mi a pontos menete, vagy esetleg valami mással hogy lehet megoldani. Előre is köszi.
-
impabalint
újonc
Véletlenül leejtettem Prestigio Multipad 2 Ultra Duo 8.0 -ás tabletemet.
Sajnos betört a képernyője, az akkumulátora is valószínűleg ( Ha sikerül feltöltenem a tabletemet ,akkor is pillanat alatt lemerül ) és ha bedugom a töltőét akkor meg nem tölti (valószínűleg megsérült az is ) .A kérdés tudtok ajánlani olyan céget aki viszonylag olcsón de nagyon jól megtudja csinálni?
-
Attila xy
tag
Üdv!
Az lenne a problémám hogy nem indul a Prestigio Multipad 8.0 Pro Duo típusú készülékem,a the art of high tech feliratnál nem lép tovább.Ilyenkor mit lehet csinálni?A recovery menüt nem tudom előcsalogatni.Olvastam valahol hogy hasonló gonddal,valahogy töltőről usb kábelre dugva mintha megoldódott volna a probléma.Ha valaki tudja a pontos megoldást kérem legyen kedves megírni.Ha szervizbe adnám mennyit kérnének az esetleges javításért?Köszönöm.
-
Schanyee
senior tag
válasz
DanDevil #738 üzenetére
Keress rá google-ben a program nevére és hogy apk. Az apk az olyan mint az exe windows alatt, szóval egy kiterjesztés. A talált fájlt letöltöd, felmásolod a tabletre. A beállításoknál engedélyezni kell (talán biztonság fül), hogy külső forrásból is telepíthess, és elindítod a tableten a fájlt. Ezzel telepíthetsz. Viszont figyelj oda miket másolsz, mert elég sok hamis program lehet, amik csak adatokat lopnak. Szóval ilyent csak megbízható forrásból szabad letölteni.
Aztán még ez sem garancia arra, hogy menni fog, mert sok programból több verzió van. Külön telefonokra, tabletekre, processzorra ilyesmi (nem tudom pontosan), szóval lehet nem a te eszközödre való van a neten és akkor nem fog elindulni vagy megy, de szaggatni fog. Ez már a szerencsén múlik, próbálkozni kell. -
DanDevil
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a problémám,hogy frissítettem a tabletem 4.1-re és azóta a google play nem jelez ki olyan programokat amiket eddig. Ma a teendő ilyenkor? A válaszokat előre is köszönöm.
-
hurkabefőtt
újonc
Üdv!
Olyan problémám lenne (MOM5588c_DUO) hogy egyszer csak fogta magát és kikapcsolt, és ha megpróbálom bekapcsolni csak a boot képernyő jön be. Próbáltam hard reset et de arra sem reagál.
Egyébként már volt vele ilyen probléma akkor garanciába megcsinálták csak épp a garancia levelet elfelejtették visszaküldeni és így nem tudom újra érvényesíteni. -
iron1966
tag
Sziasztok.Hogyan lehet rootolni a pm p5580c-t?Előre is köszi a válaszokat.
-
parijani
tag
Sziasztok!
adott egy PMP5597D gép, amely egyszer csak nem töltött, azt gondoltam elromlott a töltő, de a tableten is becsíkozódott a képernyő, reset után elindult, de úgy, hogy amikor a prestigio ebook-kat mutatná, ahelyett egy android felirat jelent meg, 1-2xx bebootolt és akkor egy biztonsági üzem felirat jelent meg a bal alsó sarokban. A kijelzője elkezdett villogni, mintha érintkező hibás lenne (pl amikor a VGA kábel törött volt a PC-nél és villogott, de egyszer csak abba marad). Már bekacsolni sem tudom, nyílván lemerült. Azt nem tudom, hogy a töltő cseszte szét, vagy valami olyan hibája van, hogy nem veszi fel e töltést. Valakinek volt már szervizes tapasztalata, hogyan megy ez a folyamat, mivel még garis a cucc.
Köszi!
-
Bass
addikt
Udv
Nincs veletlen erre a tabicsekre cm10.1 vagy cm 11? Pontosan pmp5780d duom van 16gigas -
brobert1
tag
hali ! az érdekelne, hogy az FM rádiót hogyan lehet életrekelteni ?
-
brobert1
tag
üdv Nektek !
az szeretném kérni a tisztelt fórumos társaktól , hogy tudnának -e felvilágosítást adni arról ,hogy PRESTIGIO MULTIPAD 7.0 Prime 3G -s kütyühöz hol tudnék felhasználói magyar nyelvű kézikönyvet letölteni . beszerezni
Köszönöm . -
Bass
addikt
Sziasztok
Ma szerettem volna venni e digitalban egy olyan tokot amiben van billentyűzet de a srác azt mondta hogy nem is fogok hozzá találni mert hogy nem 16:9Nem akarom elhinni biztos van rá valami megoldás,valaki esetleg vett már hozzá?
-
peestee83
aktív tag
válasz
megyjooo72 #724 üzenetére
Más fajta rendszert? Mire gondolsz pontosan?
Ha most 4.1 van, próbáld meg a downgrade-et, hátha 4.0 alatt nem fog összeomlani. Ha úgy jó, akkor megpróbálhatod esetleg visszarakni rá a 4.1-et, de ha a 4.0 is jó, maradhat azon is.
Végső soron visszaviheted az üzletbe, még garanciásnak kell lennie.... -
peestee83
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #722 üzenetére
Összekötöd a tabot a számítógéppel, és felmásolod a fájlokat, amik a zip-ben vannak az SD kártyára - belső tároló nem jó.
Fontos, hogy ha frissítesz, minden adat eltűnik majd a tabról, érdemes előtte biztonsági mentést csinálni, ha vannak személyes adatok.
Hogy biztos jó legyen, én csináltam frissítés előtt egy gyári beállítások viszaállítását is a tabon, minden adatot - személyeseket is - töröltem.
Ha megvan, kikapcsolod a tabot, majd a hangerő le gomb+ bekapcsoló gombbal indítod el - ekkor már ne legyen a számítógéphez kötve - és megcsinálja a frissítést.
De a zip fájlban egy dokumentumban is le van írva@megyjooo72: hard reset sem segít? Ha visszaállítod teljes gyári alapra a gépet? Ilyen problémával még senki nem jelentezett (ha jól emlékszem)
-
tothjozsi96
addikt
Heló.
Valaki el tudja mondani nekem hogy a zip fájlos firmwaret hogyan tudom telepíteni?
Nagyon fontos lenne.
Üdv! -
megyjooo72
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnek egy kis segitseget kerni tolletek. Va egy Prestigio5580c tablettem.
A problemam a kovetkezo. Mostanaban (kb. 2 honapja), szinte hetente ossze omlik a rendszer rajta. Kezdi azzal, hogy nemely ikont megduplaza. Utna jonnek a hiba uzenetek, hogy ez meg az varatlanul leal. Mar a hibauzenetek utan nem tudok elinditani semmit. Ezek utan probalok egy ujra inditast vegezni. De mar nem tolti be a rendszert. Ezek utan kell ujra raknom a rendszert. Es igy megint kb 1 hetig birja. Gyari room van rajta. Nem buheralt. Letoltottem a frissitest hozza, de azzal is ezt csinalja.
Kerdesem az lenne, hogy hogyan lehetne ezt a bajt orvosolni? Van-e ra megoldas?Koszonom elore is a valaszokat.
-
missz
tag
válasz
knyitogato #50 üzenetére
Igaz nekem multipad 2 van, egyfolytaban nyuzom, es esetleg langyos
, de meg sokszor az sem...
Imadom, nekem ipad 3 volt elotte, ez sokkal szerethetobb -
kiki2
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék melyik stickkel sikerült a mobilnetre kapcsolódni a Prestigio MultiPad 8.0 Pro Duo készüléken ? ,mert nekem a zte 6800 nem ismeri fel !
-
missz
tag
Sziasztok, nekem igaz, h 2 ultra duom van, de az ottani forumban senki nem ir, talan ti tudtok segiteni, felajanlotta az ota frissitest, le is toltottem, de nem telepiti fel,hiaba probalkozom...
ÚjVálasz
missz
(kvázi-tag)
Tovabbra sem sikerul a gyari felajanlott es letoltott frissitest telepitenem, egy halott droid fekszik a kepernyon, kinyitott hassal,amiben egy piros haromszog van felkialtojjel, javaslat? Bevisz a reboot menube vagy mi az, ranyomok a rebootra de nem tortenik semmi.... -
Bass
addikt
Sziasztok
Adott egy ilyen masina 4.0.4-ről felfrissítettük 4.1.1-re ,minden működik viszont az sd kártyát amit eddig felismert már nem teszi illetve a telefont sem ismeri fel mint sd meghajtó. Mi lehet a bibi? -
F e Z o
veterán
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy hol tudok venni olyan fóliát, ami nem csak az érintőt, hanem az egész tablet előlapját lefedi? Prestigio MultiPad 8.0 HD
-
Silenzio
addikt
No mint beleolvastam a fórumba, egyeseknél előfordult hogy a 8.0 duo pro legújabb frissítése eltüntette a tárhelyet. Sújtás, se a külső, se a belső memória nem látszik, a programok futnak, de menteni vagy telepíteni nem lehet, és USB módban sem látszik háttértárként a tablet. Ötlet? Megoldás? Akinek volt ilyen baja, megjavult?
Egy biztos: kínai szart soha többé nem veszek. Szánalmas.
-
czuczi91
újonc
Sziasztok. Lenne egy kis problémám a Prestigio MultiPad 8.0 Pro Duo tabommal. Amikor felcsukom automatikusan a boot menube dob és nem enged mozugni a + - gombokkal csak a Reboot system now ot engedi. De ha rámegyek akkor betolt a rendszer de csak safe mode ban. A kernel veryio 3.0.8 as. Es 4,1,1 es rendszer van rajta. A boot menuben nem dob ki semmien hibát. Hogyan lehetne orvosolni? Elore is köszönöm.
-
Nadov
csendes tag
Ha valakit érdekel (és elég bátor) már van Cyanogenmod is elérhető, bár még csak 4.3-as Androiddal, de azt ígérik hamarosan lesz KitKat is:
[link]A felrakás nekem simán ment a leírás alapján. Nem azt mondom, hogy nem bugos egyáltalán de a 4.1.1 sem volt hibamentes (az alkalmazások menüpontot például már egyáltalán nem tudtam használni, mert leállt, meg újraindult rendszeresen).
Ennél eddig 2 dolgot találtam:
- ezt írják a fórumban is: elforgatáskor az animáció nem az igazi, bevillan egy kis fekete képernyő
- a Wi-Fi egyszer itt is produkálta a korábbi hibát, magyarul lecsatlakozott, majd fel már csak újraindítás után, mivel csak pár napja van fent ezért nem biztos, hogy többet nem fordul előÉrdekesség, hogy Nexus 7-nek mondja magát a Google Play-en.
-
teptep
senior tag
Sziasztok!
Én is beléptem a fagyi klubba. Jelenség ugyanaz: JB, downgrade, ICS. Pár hónap után egyszer csak megáll az indító logónál. Power vagy Resetre kikapcsol, s majd újraindításnál ugyanott megáll. Power és Volume+/- esetén szintúgy. Fagyis állapotban az USB-je nem működik. USB+Power+Volume+ esetén M3-chip-nek felismeri a gép, de semmit nem tudok vele csinálni. Guglizás során csak sorstársakat találtam akik vitték a szervízbe, és azóta nem jelentkeztekViszem én is, és majd mesélek...
-
Smithy87
senior tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy ha meg fogom a tabot bekapcsolt kijelzővel a saját súlya húzza csak hullámzik a kijelző. Vagyis ott olyan mintha valami nyomná a hátulját a kijelzőnek. Tapasztaltatok már ilyet? Csak mert nekem az előző tabom is ezért kellett vissza vinni. Az nem Prestigio volt.
Köszi a segítséget.
-
Attila xy
tag
Sziasztok!
Rootolásban tudnátok segíteni mert nekem a Moboroboval nem sikerült.
Játék hackelés miatt kellene,hogy fusson a gamekiller.
Vagy ha tudtok olyat amihez nem kell root jog úgy is jó.A marketen kívülről letöltött játékokat hogyan telepítitek.Hiába másolom a mappát át a datába meg az obb-ba nem indul?
Plusz mintha olvastam volna hogy van frissített verzió.Azt honnan lehet letölteni,illetve hogy telepítsem?
-
hangyaqtya
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Elnézést, hogy ide írok, de nem találtam külön részt ahol feltehetném a kérdésemet. Van nálam egy Prestigio Multipad 7070c. Nem találtam hozzá magyar nyelvű firmwre-t. Hol tudnék hozzá magyar nyelvet tartalmazót letölteni? Esetleg valaki meg tudná e mondani, hogy ezt a típust hogyan lehetne meg rootolni ill. a hozzávalókat honnan tudom leszedni. A magyar nyelvű op. rendszer a legfontosabb. Előre is köszi a választ.
Üdv -
tajcsi
őstag
Sziasztok, nekem Prestigio Multipad 8.0 HD tabletem van es a gondom a kovetkezo. A cucc nem ismeri fel a microSD kartyan a helyet. Tehat pl beleteszek egy 2 GB-os microSD-t, latja, felismeri, de pl amikor fenykepezni akarok, akkor kiirja, hogy keves tarhely, allitsam be a fenykepek minoseget gyengebbre...namost, amikor a kamera beallitasokra megyek, nem jelenik meg semmi, nem jon ki az a menu, hogy iso beallitasok, kepminoseg, tarhely beallitasa stb...
Lehet ez a keszuleket rootolni es valami jo kis fozott ROMot telepiteni ra? -
pumsz
tag
Sziasztok!
Nem igazán értek a tabletekhez. Ebbe lehet sim kártyát tenni? Ez azt jelenti, hogy átteszem a telefonomból, és tudom használni ezt telefonként? Esetleg a telefonos mobilinternettel is tud dolgozni?
Létezik fehérben is ez a tablet?
Köszi szépen a segítséget! -
Alien4
tag
sziasztok!
egyetlen eszrevetel igy kb fel ev utan, nyifog a kasztni. nem zavaro dolog, de feltem h vmi nagyobb hibaba futok a termekkel kapcsolatban.viszont ha alszom es szundizik a gep, akkor leszivja vmi az aksit, iszonyatosan.
nem az aksi gatya, mert ha megy a cucc, bekapcsolt kijelzovel, akkor nem ul fenekre...
valakinek vmi tipp egy jo appra ami kideriti es kilovi ezeket a cuccokat?!kofi!
-
amstro555
tag
Sziasztok!
Mire formázzam a sdhc 2GB memcar-t? Fat, fat32, esetleg exFat? -
Delerium
senior tag
Elköszönök a Prestigio fórumtól. További hibamentes hónapokat, éveket kívánok.
-
Butcher82
senior tag
Sziasztok! Valaki ha tud segítsen nekem. Ha jól tudom 4.0 -ás androidon lehetett a beállítások/megjelenés menüben a giro szenzort kalibrálni. 4.1-en Jelly Beanen meg nincs ilyen menü. A kérdésem az lenni itt hol lehet?
-
Alien4
tag
válasz
Delerium #687 üzenetére
valsz a korabbi berepedes eredmenye... statikus feszultseg vagy elejtesnel kimozdult valami es az egesz be volt feszulve.... meg mindig digitalizalo csere a dolog, fentebb irtam...
mennyi az ara.... felhivod es megkerdezed. nem rosszbol de most ez igy csak ures kerdezgetes.
ugy latom kicserelni nem akarod magadnak, hirdetesbe keress szerelot magadnak, vagy ezt hivd fel akit kaptal. -
Delerium
senior tag
Egy egyszerű mikroszálas áttörlés után az egész kijelző végigrepedt. Kívülrő semmit sem érezni rajta, az érintéssel sincs baj. Bevittem az E-digbe hátha mondanak rá valamit, persze nem garanciális a sérülés, fel tudja venni nem garanciális javításban. Adott egy tel.számot ott érdeklődjek. Vajon mekkora költségre számolhatok?
-
keep2000
tag
válasz
Departed #200 üzenetére
csatlakozom. Telefonon és emailben is segítettek, futár vitte-hozta. Elsőre nem találtam a garilevelet, megelégedtek a számla másolatával (aztán meglett). A garanciás weboldaluk egy kicsit kusza, de ettől eltekintve rendben van, nekem múlt héten jött vissza alaplapcserével wifi bajok miatt. Mondjuk azóta már a szüleim használják
-
Alien4
tag
válasz
Delerium #684 üzenetére
tudtommal agyben digitalizalo is a legfelso reteg amit karcolsz
ergo digitalizalot kell sztem keresned
http://www.ebay.com/itm/Touch-Screen-Panel-Digitizer-for-Prestigio-Multipad-PMP5780D-Duo-8-Tablet-PC-/271279598731?pt=Other_Tablet_eReader_Accessories&hash=item3f29862c8bvalami ilyesmi, nem tuom mi a pontos tipusod, kerdezd meg ez az eladot pl...
pengeto kell meg, amivel lefeszitheted, szalagkabel disconnect, uj be, bepattintod... kesz
batorsag kell hozza persze.
-
Delerium
senior tag
A saját orbitális balfaszságom miatt alul kb. 2cm-t berepedt a plexi
Van esély rá, hogy továbbreped és akkor javítás vagy nincs és így fog maradni?
-
nelzi
újonc
Sziasztok
Lehet hogy számotokra nem ujdonság de azért szeretném megosztani veletek , hogy sikerült működésre birnom
a Prestigio Multipad 7.0 HD tabomon a DigiMove netet Tipusa a sticknek : Huawei E3131s-2 ,
tehát ezzel a tipussal is lehet netezni , tapasztalat : net az gyors és a skype is tökéletes vele nem szakadozik folyamatos minden .Üdv mindenkinek
-
nelzi
újonc
Sziasztok
Remélem itt tud nekem valaki segíteni , az lenne a kérdésem / kérésem hogy van nekem pár napja egy Prestigio Multipad 7.0 HD KÉSZÜLÉKEM ÉS SZERETNÉK RAJTA MOBILNETEZNI , keresgettem a neten és megtaláltam hogy hogy is lehetne az uj APN létrehozásáig ill kitöltéséig eljutottam de nem tudom hogy azt hogy kell elmenteni nem találok olyan gombot vagy lehetőséget hogy mentés , kérdés az hogy ezt a lehetőséget hol tudom előhozni .
Köszönöm a választ előre is
-
Alien4
tag
Sracok, kerdes.
Nektek van flash playeretek? nekem vmiert unicredit internetbankink nem megy.flash kene.... deee... na most... szoval bokjon mar meg vki erdemleges infoval pls, jo volna hasznalni... appot nem is tudok, meg nem is annyira bizom meg benne.
ty
-
Smithy87
senior tag
Megkímélt állapotban a címben szereplő gép eladó. Idén tavasszar került a birtokomba. Kihasználatlanság miatt eladó. Garancia van még pontosan sajnos nem tudom mennyi 2 évvel árulták szóval kb 1,5 év. Minden tartozékával eladó. Az ár mérsékeltem alkuképes lévén megkímélt hibátlan készülék.
35K-ra gondoltam. -
Delerium
senior tag
-
Alien4
tag
csocsi, elegge beallt a forum...
ti hogy alltok a porosodas kerdesevel?
nekem olyan mintha a digitalizalo es a kepernyo kozott hely lenne ahova beszokhet a por, ami nap ellenfenyeben igencsak zavaro.
bontason, takaritas kerdesen agyalok, asszony 3 naposan elejtette, annyira mini serules keletkezett a digitalizalon h csak keresve lehet eszleleni, de felek, hogy ha garis lenne, mindehogy ugrana amikor bent megnezik... ennek fenyeben, meg tokmindegy, hogy megbontom-e
ha tud valaki valaki valami "openup" videot, ossza meg velem... meg egyaltaln csak nekem porosodott ossze?
es igen, takaritok rendszeresen, mert az asszony porallergias :-D :-P -
Smithy87
senior tag
válasz
Directors #671 üzenetére
Igen én. Nekem frissített a tabom, kb 6-7 órát bírhat filmnézve nem teszteltem pontosan mert jóval rövidebbek a vonat útjaim. Mókolni nagyon nem kell rajta semmit, a market kompatibilis, az appok futnak. Ha gondolod az enyém, eladó gari természetesen van semmi baja fóliás megkímélt, gyakorlatilag kihasználatlan. Amennyiben érdekel, dobj egy privátot.
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki nekem ebben segíteni?
[link] -
mogyi80
csendes tag
Na, délutan lefrissitettem a 4.1-et, eddig nagyon jók az első tapasztalataim, nagyon gördülékenyen fut a kijelző is pl.mintha a hangerő is erősebb lenne.eddig tetszik!
-
mogyi80
csendes tag
Nektek milyen a hangos JB.alatt a gép hangszórója filmnézéskor , illetve úgy egyébként, mert nekem max. hangerőn is elég halk 4.0-nál. Más, miért nem mutatja rendesen az akku %-ot csak kb 25 %-ig és ugik le pár perc használat után 20 %-ról 0-ra.Aki frissített annak van ilyen gondja?
-
mogyi80
csendes tag
Nektek milyen a hangos JB.alatt a gép hangszórója filmnézéskor , illetve úgy egyébként, mert nekem max. hangerőn is elég halk 4.0-nál. Más, miért nem mutatja r
-
keep2000
tag
Van rá esély, hogy ma itthagyom a topikot
Szüleimnek megfájdult a foga egy tabletre és átvennék tőlem a Pro Duo-t jó áron, én meg szemezek a MultiPad 2 Ultra Duo-val. Főleg az IPS panel miatt
Este kiderülnek a részletek -
jonaHUN
csendes tag
A jb nek vannak hátrányai vagy már megoldódtak a kompatibiltási és teljesítményi problémái?
-
jonaHUN
csendes tag
Heló már nagyon régóta keresek egy működő rootot. Mikor utoljára írtam a fórumra még nem volt működő megoldás és most nem sok kedvem van 500 postot végig olvasni : ). Ha bárki tudna linkelni egy linket videót tutorrialt letöltést vagy bármit nagyon NAGYON hálás lennék. Előre is köszönöm.
-
Delerium
senior tag
válasz
Kurt Wolff #655 üzenetére
Nem akarok rosszmájúnak tűnni, de a Multipad HD nem volt a legjobb választás. Eleve szoftverhibásan adták ki. lehet itt is ez a baj. Nem tudom a Prestigio javította azóta a problémát. Feljebb már volt egy HD komment. Ő visszavitte és vett mást. Lehet neked is ezt kellene tenned.
-
Kurt Wolff
csendes tag
Üdv,
Mai nap telepítettem a MultiPad 8. HD tabletre a Real Racing 3 nevezetű játékot. Vagyis telepítettem volna, de kb. 70%-nál megállt, és csak resetelni tudtam.
Amikor újraindítottam, a belső tárhely 0 Kb-ot írt ki a szabad kb. 4,5 GB helyett . Minden egyes alkalommal amikor újraindítanám bejön a beállítás menü (nyelv, idő, wifi...). Próbáltam a wipe recovery-t, factory reset-et, firmware telepítést, de még mindig nem ismeri fel a belső tárhelyet. Így a Google Playről sem enged telepíteni semmit, az alap alkalmazásokon kívül használhatatlan.
A készüléken az Android 4.2-es verziója fut. Minden tippet szívesen várok. -
keep2000
tag
Az utóbbi napokban nekem olyat csinálni, hogy nem akart kapcsolódni az otthoni routerhez. Ha DHCP-n van, akkor beragad az ip cím kérésénél, ha statikus ip, akkor pár perc után megáll a net, se ping, de semmi. Router restart, tablet restart, AP elfelejtése nem segít. Wifi fixer mintha egy darabig segített volna, de az sem mindig. Van valakinek tippje, hogy mi lehet?
-
amstro555
tag
Minden bekapcsolásnál az indítási varázsló indul el és minden visszaáll alapbeállításra, telepített programok törlődnek.
-
-
amstro555
tag
Meghalt a topic? A gépem is...
-
Szedált
tag
A gyártó honlapján 2 firmware frissítés van fent 4.1-ből, ha jól láttam. A frissebbet tetted fel?
-
amstro555
tag
Felraktam a 4.1-et. Azóta minden bekapcsolásnál az indítási varázsló indul el. Természetesen minden beállítás elveszik. Van valakinek ötlete? Már csináltam gyári alapbeállítás visszaállítást is. Természetesen frissítés előtt is. Nem segít.
-
playa123
csendes tag
Nos, én kiszálltam a Prestigio fejfájásból a Multipad HD-vel. Mint kiderült ez egy szériahibás tab; lefagyás után kuka...azok mellett a hiányosságok mellett, amiket fentebb írtam már. Nem lett volna rossz ép, de így annyira félkész, lassú és borzasztó kijelzőjű, hogy nem ajánlom.
Szerencsém volt az Extreme Digitalban, mert a boltvezető nagyon készséges volt. Végül ráfizettem és egy Nexus 7 lett belőle...nem bántam meg, ez valami elképesztően jó. -
Szedált
tag
Nem tudom, Nektek mi a tapasztalatotok, de én alig találok olyan betekintési szöget, ahonnan kényelmes nézni a kijelzőt. Ha enyhén balra fordítom, akkor nem annyira nagyon rossz, de nem szívesen néznék rajta filmet. Négy-öt nap használat után sem tudtam megszokni, inkább a telefonom kijelzője fölé görnyedek. :-( Eddig csalódás.
-
playa123
csendes tag
válasz
Delerium #639 üzenetére
Igaz, végülis mind ugyanabban az országban készül - valahogy elment a bizalmam. Még a végén átállok a sötét oldalra egy Ipad mini-vel..(ami szintén kínai)..
A 8' nekem ideális, ezért nehéz a választás. Bíztam a MultiPad HD-ben, de ez így és sajnos a félkész szoftverrel, rettenetes betekintési szöggel inkább köszönöm, nem. Azért az komoly hiba, hogy a használati utasításban a hard reset gombra hivatkoznak ilyen helyzetben - csakhogy olyan gomb NINCS a tabon...
-
Delerium
senior tag
válasz
playa123 #638 üzenetére
Valódi, márkás tabletnél is lehet ilyen hiba és meg kell fizetni a nevet. A "kínai" tabok között a Prestigio viszi a prímet. vagy talán még a Wayteq. Ha mindenképpen 16:9-es tab kell és elég mondjuk a 7" akkor Samsung galaxy tab 7.0, 50e Ft vagy a Nexus is ezen az áron mozog.
-
playa123
csendes tag
válasz
Delerium #637 üzenetére
ehhh... én mindenképpen 16:9-es tabra pályáztam, ezért választottam ezt. Hiba volt...viszem vissza, köszönöm a tippet. Azt hiszem vissza kérem a pénzemet és veszek egy valódi, márkás tabletet.
A vicc az, hogy így bent ragadtak a személyes adataim, jelszavaim, emailezések, stb... hogyan szedjem ki vajon mielőtt visszaviszem?
-
Delerium
senior tag
válasz
playa123 #636 üzenetére
Edigital honlapján egy kommentben azt írták, hogy MultiPad HD szériahibás és lefagy a bootolás után. Prestigio Facebook oldalán ezt többen is leírták. Szerintem vidd vissza és hozz el ProDuot vagy MultiPad 2-őt, hogy maradj Prestigio vonalon. Az a 2 teljesen hibamentes
-
playa123
csendes tag
- Az app2sd-t tudnia kellene igen, de ezen a gépen a telepített jelly bean-ben nincs ilyen funkció a HD-n - ha pedig felrakom play store-ból magát az App2SD-t a gép azt írja nem alkalmas rá... elég hihetetlen, de így van. Érthetetlen.
- Jelly Bean-es ultitasking lehetőség szintén nincs
- A google keresősáv widget melletti mikrofon ikonra kattintva azt írja ez a funkció nincs telepítve...
Ezen felül normál használat mellett úgy fagyott le most épp, hogy bekapcsolás után a legelső képernyőnél áll. A használati szerint a hard reset gombbal újra lehetn indítani...azaz lehetNE, de ezen nincs ilyen. Recoverybe sem lép be, semmi.
Kezdem azt hinni, hogy ez egy selejt... Eddig egy Myaudioval szívtam, ott visszakapom a vételárat - erre gyakorlatilag 4 nap után kiderül a Multipad HD-ről, hogy egy félkész bug-automata. Szép... Bár ne így lenne, de a tapasztalat egyelőre ez.
-
Schanyee
senior tag
válasz
playa123 #632 üzenetére
Érdekes lenne, mert itthon két prestigio tablet is van és,
-appok sd kártyára másolását tudja gyárilag is.
-ezt majd megnézem ha lesz rá időm, de úgy rémlik az egyiken mintha próbáltam volna és ment
-ez alatt nem tudom mire gondolsz, nekem ment egyszerre torrent, skype-on be voltam jelentkezve, zene szólt és interneteztem
-scrollozás tényleg nem a legjobb, de opera miniben szinte tökéletes. -
prestige77
csendes tag
Ma délelőtt vettem egyet Fehérváron az Edigital-nál.
Tetszik a gép, nézegetem, állítgatom, de az előbb döbbentem rá, hogy mi a furcsa:
egyáltalán nincsen hangja! Nem hogy halk, semmi hangja sincs!
Vihetem vissza... -
playa123
csendes tag
Valószínűleg így van. AZ mindenesetre nagyon furcsa, hogy alapvető dolgok nincsenek benne.
Kérdésem a Pro Duo tulajokhoz, hogy a Ti gépetek ezeket tudja gyári firmware-el?:
- Appok SD kártyára másolása (nekem az app2sd-re is azt dobja, hogy a gépem nem alkalmas rá.. jelly bean 4.2.1.-en??...)
- Beszédfelismerés (a rendszer szerint hiányzik a gépről..??..)
- Multitasking (Jelly bean -en alapvetően rajta kell lennie..)
Ezen felül nálam a scrollozás nagyon darabos, ez zavaró böngészés közben.
A Multipad 8.0 HD -m hardware-esen sokkal előreább tart, mint software tekintetében.Másik kérdés: ha root-olni szeretném vagy firmware cserebere akkor a kernel-számot figyelnem kell?
Nekem 3.0.8-g7c571bd2 .Köszi!
(Prestigio Multipad 8.0 HD, http://www.prestigio.com/catalogue/MultiPads/MultiPad_8.0_HD#/product-specs?article=PMP5588C_DUO)
-
playa123
csendes tag
Sziasztok!
Prestigio Multipad 8 HD (5588C DUO) - tegnap vettem. Van valakinek ilyen esetleg? Nemigen találok fórumokat ahol írnak róla sajnos..
Root-ról vajon tud-e valaki valamit? Megköszönném.
Amúgy a lassúságát (1.5 Ghz, 1 G..tehát nemigen értem..) és a betekintési szöget (ez sajnos nagyon gyenge pontja) nem figyelembe véve pofás kis gép.
-
-
Alien4
tag
válasz
peestee83 #627 üzenetére
koszi sracok. kozben lestem en is a netet, frissiteni tenyleg kellene, gondolom az hard-resettel egyenlo... minden megy egyertelmuen
video... nyogvenyelos most is :-Dgoogle playen mar legalabb kompatibilisebb az uj firmwire v mi ennek a neve?!
megeri frissiteni? jobb lesz? -
Alien4
tag
Sziasztok
uj tulajdonos lettem és az lenne a kérdésem
(mivel az elozo keszulekem nem volt javithato es instantba ezt ajanlottak, igy nem tudtam utana jarni)szval videokat miert nem akar lejatszani?
flash playert tettem, de nem oldoik meg a baja sajnos, semmit nem jatszik, kicsit sem
noob vagyok, tom, de nem jovok ra.
hardveresen nem okes?
tolto valoban lassan tolt, mas tolto nagyobb A ertekkel jobban felnyomja, vagy mi van ezzel? :-Dvmint google playen binyos appokat nem akar frissiteni
eszkoz nem kompatibilis ezzel a verzioval... ma vettem ki a dobozbol.
koszonom az epito jellegu segitseget elore is! -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
krisztian7 #623 üzenetére
Nekem az eredeti van, es az is pomt ilyen.
-
krisztian7
tag
Én is tulaja lettem egy ilyen gépnek. Eddig megvagyok vele elégedve, az összeszerelés minősége meglepően jó, a képernyő extrém betekintési szögektől eltekintve mindennapos használatra több mint megfelelő. A sebességgel se volt semmi problémám.
Már utángyártott töltőt kaptam hozzá, ami 5v és 2.0A-os. Ilyen az eredeti is, nem találtam leírást hozzá? -
gusthy
veterán
Az új 4.1 azt csinálja, hogy folyton azt állítja magáról, hogy HDMI on, és emiatt mindig vízszintesre állítja a képet. Kézzel kell kikapcsolni.
Ötlet? -
Delerium
senior tag
Azt nem tudja valaki, hogy kezdőképernyőn a futó alkalmazások miért nem jelennek meg teljesen? Van egy kis hézag a téglalapban ahol csak a háttérkép látszik. Nem zavar, csak érdekelne a miértje.
-
soldi3r
veterán
jogos, nekem akkor mar keso volt
-
soldi3r
veterán
koszonom, de mivel a kepernyo szelesseget sem tudom pontosan, igy ezzel nem vagyok elorebb
-
Schanyee
senior tag
Adobe reader tud sorokat újra tördelni és akkor nem kell jobbra balra húzogatni. Egyébként meg ha ez egy kép és nem betűk, akkor a monitorodon is tudsz zoom-olni és beállítod akkorára, hogy pont olyan széles legyen mint egy 8"-os monitor (azt már rád bízom, hogy állítva vagy fektetve). Aztán akkor látod pontosan, hogy az jó e neked vagy sem. Meg azt is vedd figyelembe, hogy a tabletet kicsit közelebbről nézed mint egy monitort.
-
soldi3r
veterán
esetleg megkerhetnek valakit, hogy lefenykepezze a keszuleket?
elsosorban olvasasra hasznalnam es nem tudom, hogy egy A4-es szkennelt szoveg hogy mutatna a 8"-os kijelzon
pl ezen a kepen fektetve tartva hany mm magasak a betuk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vírusirtó topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest