- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
DanDevil #738 üzenetére
Keress rá google-ben a program nevére és hogy apk. Az apk az olyan mint az exe windows alatt, szóval egy kiterjesztés. A talált fájlt letöltöd, felmásolod a tabletre. A beállításoknál engedélyezni kell (talán biztonság fül), hogy külső forrásból is telepíthess, és elindítod a tableten a fájlt. Ezzel telepíthetsz. Viszont figyelj oda miket másolsz, mert elég sok hamis program lehet, amik csak adatokat lopnak. Szóval ilyent csak megbízható forrásból szabad letölteni.
Aztán még ez sem garancia arra, hogy menni fog, mert sok programból több verzió van. Külön telefonokra, tabletekre, processzorra ilyesmi (nem tudom pontosan), szóval lehet nem a te eszközödre való van a neten és akkor nem fog elindulni vagy megy, de szaggatni fog. Ez már a szerencsén múlik, próbálkozni kell. -
peestee83
aktív tag
válasz
DanDevil #359 üzenetére
Szerintem teljesen megéri az árát (a 16:10-es 8"-as tablet nekem kicsinek tűnik). A 4:3-on jól lehet netezni, filmet nézni is tökéletes. Tény, hogy nem IPS panel, de attól még jó.
Hogy megéri-e azt a +5K-t, azt neked kell eldöntened (nekem megérte)Vagy esetleg megvárod a frissített termékek eljövetelét - akkor ezek ára is esik, illetve azoké sem lesz túl magas.
A wifi nagyon jó, erős jele van, és a JB óta a hibát is javították - előtte alvó módból visszakapcsolva nem találta a routert, újra kellett a wifit kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest