Új hozzászólás Aktív témák
-
mogyi80
csendes tag
Sziasztok! Légyszíves segítsen valaki aki rootolta az Intensotab814-el a 8.0 Pro Duo-t hogy mi a pontos menete, vagy esetleg valami mással hogy lehet megoldani. Előre is köszi.
-
mogyi80
csendes tag
Na, délutan lefrissitettem a 4.1-et, eddig nagyon jók az első tapasztalataim, nagyon gördülékenyen fut a kijelző is pl.mintha a hangerő is erősebb lenne.eddig tetszik!
-
mogyi80
csendes tag
Nektek milyen a hangos JB.alatt a gép hangszórója filmnézéskor , illetve úgy egyébként, mert nekem max. hangerőn is elég halk 4.0-nál. Más, miért nem mutatja rendesen az akku %-ot csak kb 25 %-ig és ugik le pár perc használat után 20 %-ról 0-ra.Aki frissített annak van ilyen gondja?
-
mogyi80
csendes tag
Nektek milyen a hangos JB.alatt a gép hangszórója filmnézéskor , illetve úgy egyébként, mert nekem max. hangerőn is elég halk 4.0-nál. Más, miért nem mutatja r
-
mogyi80
csendes tag
Sziasztok!
Most már közel 3 hónapos a pro duom és néhány apróságtól eltekintve elégedett vagyok vele.
Az egyik ilyen apróság amire szeretnék ötletet kapni hogy maximális hangerőn miért nem szól elég hangosan a hangszóró egy filmnél és van e olyan app vagy valami amivel ezt orvosolni lehet.
A másik hogy ha az akkumulátor eléri a 20 %-os szintet miért kezd el rohamosan pár perc alatt nagy léptekben
merülni .Valaki azt írta egyszer hogy nem az akksi hibája hanem kalibrálni kell. De root nélküli appal lehet kalibrálni az akksit? (A gyári visszaállítás nem oldotta meg ezt a gondot) Ha teljesen töltött az akksi akkor lassan megy le 95-90 %-ig. Erre valami megoldás?
Engem ez a két dolog zavar a leginkább.Segítsetek ha tudtok!
-
mogyi80
csendes tag
Szerintem is jól megy a pár apró dolgtól eltekintve én eddig elégedett vagyok a géppel, bár még nem nyúztam annyit mint ti. Mondjuk a rootolás engem is érdekelne, de várok még vele.
A hangszóróval és a hangerővel én sem vagyok elégedett, ,nem tudom lehet e valamivel tuningolni, hogy erősebben szóljon mondjuk egy film nézésnél. -
mogyi80
csendes tag
Sziasztok! Kb.egy hónapja van meg a tablet és kiváncsi vagyok hogy tapasztalt e valaki olyat hogy amikor az akku eléri a kb.15%-os szintet, onnantól rohamos léptekbe pár perc alatt lemerül.
Ez mitől lehet? Olvastam olyat hogy első pár teljes feltöltésnél 15-16 órát rajt kell hagyni a töltőn , amolyan akku formázás gyanánt, de li-polymeres akksinál ez úgy tudom felesleges! Van valami ami ezt a problémát megoldja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- Fotók, videók mobillal
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest