- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien4
tag
sziasztok!
egyetlen eszrevetel igy kb fel ev utan, nyifog a kasztni. nem zavaro dolog, de feltem h vmi nagyobb hibaba futok a termekkel kapcsolatban.viszont ha alszom es szundizik a gep, akkor leszivja vmi az aksit, iszonyatosan.
nem az aksi gatya, mert ha megy a cucc, bekapcsolt kijelzovel, akkor nem ul fenekre...
valakinek vmi tipp egy jo appra ami kideriti es kilovi ezeket a cuccokat?!kofi!
-
Alien4
tag
válasz
Delerium #687 üzenetére
valsz a korabbi berepedes eredmenye... statikus feszultseg vagy elejtesnel kimozdult valami es az egesz be volt feszulve.... meg mindig digitalizalo csere a dolog, fentebb irtam...
mennyi az ara.... felhivod es megkerdezed. nem rosszbol de most ez igy csak ures kerdezgetes.
ugy latom kicserelni nem akarod magadnak, hirdetesbe keress szerelot magadnak, vagy ezt hivd fel akit kaptal. -
Alien4
tag
válasz
Delerium #684 üzenetére
tudtommal agyben digitalizalo is a legfelso reteg amit karcolsz
ergo digitalizalot kell sztem keresned
http://www.ebay.com/itm/Touch-Screen-Panel-Digitizer-for-Prestigio-Multipad-PMP5780D-Duo-8-Tablet-PC-/271279598731?pt=Other_Tablet_eReader_Accessories&hash=item3f29862c8bvalami ilyesmi, nem tuom mi a pontos tipusod, kerdezd meg ez az eladot pl...
pengeto kell meg, amivel lefeszitheted, szalagkabel disconnect, uj be, bepattintod... kesz
batorsag kell hozza persze.
-
Alien4
tag
Sracok, kerdes.
Nektek van flash playeretek? nekem vmiert unicredit internetbankink nem megy.flash kene.... deee... na most... szoval bokjon mar meg vki erdemleges infoval pls, jo volna hasznalni... appot nem is tudok, meg nem is annyira bizom meg benne.
ty
-
Alien4
tag
csocsi, elegge beallt a forum...
ti hogy alltok a porosodas kerdesevel?
nekem olyan mintha a digitalizalo es a kepernyo kozott hely lenne ahova beszokhet a por, ami nap ellenfenyeben igencsak zavaro.
bontason, takaritas kerdesen agyalok, asszony 3 naposan elejtette, annyira mini serules keletkezett a digitalizalon h csak keresve lehet eszleleni, de felek, hogy ha garis lenne, mindehogy ugrana amikor bent megnezik... ennek fenyeben, meg tokmindegy, hogy megbontom-e
ha tud valaki valaki valami "openup" videot, ossza meg velem... meg egyaltaln csak nekem porosodott ossze?
es igen, takaritok rendszeresen, mert az asszony porallergias :-D :-P -
Alien4
tag
válasz
peestee83 #627 üzenetére
koszi sracok. kozben lestem en is a netet, frissiteni tenyleg kellene, gondolom az hard-resettel egyenlo... minden megy egyertelmuen
video... nyogvenyelos most is :-Dgoogle playen mar legalabb kompatibilisebb az uj firmwire v mi ennek a neve?!
megeri frissiteni? jobb lesz? -
Alien4
tag
Sziasztok
uj tulajdonos lettem és az lenne a kérdésem
(mivel az elozo keszulekem nem volt javithato es instantba ezt ajanlottak, igy nem tudtam utana jarni)szval videokat miert nem akar lejatszani?
flash playert tettem, de nem oldoik meg a baja sajnos, semmit nem jatszik, kicsit sem
noob vagyok, tom, de nem jovok ra.
hardveresen nem okes?
tolto valoban lassan tolt, mas tolto nagyobb A ertekkel jobban felnyomja, vagy mi van ezzel? :-Dvmint google playen binyos appokat nem akar frissiteni
eszkoz nem kompatibilis ezzel a verzioval... ma vettem ki a dobozbol.
koszonom az epito jellegu segitseget elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpársportok
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Látásjavító szemműtét
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bundle topik
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- További aktív témák...
- ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest