- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
playa123
csendes tag
- Az app2sd-t tudnia kellene igen, de ezen a gépen a telepített jelly bean-ben nincs ilyen funkció a HD-n - ha pedig felrakom play store-ból magát az App2SD-t a gép azt írja nem alkalmas rá... elég hihetetlen, de így van. Érthetetlen.
- Jelly Bean-es ultitasking lehetőség szintén nincs
- A google keresősáv widget melletti mikrofon ikonra kattintva azt írja ez a funkció nincs telepítve...
Ezen felül normál használat mellett úgy fagyott le most épp, hogy bekapcsolás után a legelső képernyőnél áll. A használati szerint a hard reset gombbal újra lehetn indítani...azaz lehetNE, de ezen nincs ilyen. Recoverybe sem lép be, semmi.
Kezdem azt hinni, hogy ez egy selejt... Eddig egy Myaudioval szívtam, ott visszakapom a vételárat - erre gyakorlatilag 4 nap után kiderül a Multipad HD-ről, hogy egy félkész bug-automata. Szép... Bár ne így lenne, de a tapasztalat egyelőre ez.
-
playa123
csendes tag
Valószínűleg így van. AZ mindenesetre nagyon furcsa, hogy alapvető dolgok nincsenek benne.
Kérdésem a Pro Duo tulajokhoz, hogy a Ti gépetek ezeket tudja gyári firmware-el?:
- Appok SD kártyára másolása (nekem az app2sd-re is azt dobja, hogy a gépem nem alkalmas rá.. jelly bean 4.2.1.-en??...)
- Beszédfelismerés (a rendszer szerint hiányzik a gépről..??..)
- Multitasking (Jelly bean -en alapvetően rajta kell lennie..)
Ezen felül nálam a scrollozás nagyon darabos, ez zavaró böngészés közben.
A Multipad 8.0 HD -m hardware-esen sokkal előreább tart, mint software tekintetében.Másik kérdés: ha root-olni szeretném vagy firmware cserebere akkor a kernel-számot figyelnem kell?
Nekem 3.0.8-g7c571bd2 .Köszi!
(Prestigio Multipad 8.0 HD, http://www.prestigio.com/catalogue/MultiPads/MultiPad_8.0_HD#/product-specs?article=PMP5588C_DUO)
-
Delerium
senior tag
De legalább csak ennyiben, nem akarom szidni a Myaudiót, arról váltottam Prestigio-ra de ami ott megy az szánalom. Support azt sem tudni létezik-e. Itt legalább tudni, hogy lesz JB, csak nem tudni mikor. Ez megváltás ahhoz képest. ICS szerintem tökéletes, csak a tudat a zavaró, hogy ráírták a dobozra a JB updatet, de mégsem. Speciel ráérek a firm-el.
-
De elvileg megjohet
abban viszont igazad van ha rairtak a dobozra akkor legyen is hozza belathato idon belul,levelre nem valaszolnak amiben megerdeklodnetek hogy vajh mikor is gyün hozza a jb
? Biztos bennem a hiba de annyira sokat nem dob a jb ,az en tabletemen az van de ics4.04 el is patent volt,es jb vel se erzem jobbnak vagy gyorsabbnak. Amugy ha korrektul mukodik a tabod,lehet nem is nagyon kell ra a jb... tul sok szamot tevo ujdonsag nincs benne...nem olyan mint a 3rol,a 4.04 re valtas volt...mondjuk ez akkor se mentseg arra ha nem tartjak be azt amivel eladtak...
-
Azert ami elony jelent még az rk socnak a nagyobb cpu tempo is ,azert ott is van par % elony,de nem is ezek szamitanak legjobban,hanem hogy mennyire jol optimalizaljak az androidot a gyartok a vasra,ha jo optimalizacio van gyengebb vason is lehet jobb ,hasznalhatobb az eszkoz,mint eros vason kula optimalizacioval...pl a prestigiok vs overmax steelcore 10 ...de lehetne meg hosszan sorolni...
-
peestee83
aktív tag
Nem sok különbség van a kettő között. Ultra Duo "mellett" szól:
- hátoldali 5 MP-es kamera (szerintem nem nagyon van rá szükség - érdekes lehet tabbal fotózni- itt nincs
- 16 GB tárhely - itt 8 GB
- 6000 mAh akkumlátor - itt 4.700 mAh (ez tényleg jobb, és kellhet is)A többi specifikáció megegyezik
(Nekem) a plusz akksi nem éri meg a több pénzt, így is elmegy 6-8 órát netezés mellett kényelmesen
Ha jól emlékszem (valahol mintha olvastam volna) hogy jönnek a frissített modellek ezekből a tabokból. Azt még érdemes lehet megvárni, úgy emlékszem jó áron ígérték őket - bár mire ideérnek.... ki tudja
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpársportok
- Vírusirtó topic
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest