- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestee83
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #722 üzenetére
Összekötöd a tabot a számítógéppel, és felmásolod a fájlokat, amik a zip-ben vannak az SD kártyára - belső tároló nem jó.
Fontos, hogy ha frissítesz, minden adat eltűnik majd a tabról, érdemes előtte biztonsági mentést csinálni, ha vannak személyes adatok.
Hogy biztos jó legyen, én csináltam frissítés előtt egy gyári beállítások viszaállítását is a tabon, minden adatot - személyeseket is - töröltem.
Ha megvan, kikapcsolod a tabot, majd a hangerő le gomb+ bekapcsoló gombbal indítod el - ekkor már ne legyen a számítógéphez kötve - és megcsinálja a frissítést.
De a zip fájlban egy dokumentumban is le van írva@megyjooo72: hard reset sem segít? Ha visszaállítod teljes gyári alapra a gépet? Ilyen problémával még senki nem jelentezett (ha jól emlékszem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest