Új hozzászólás Aktív témák
-
parijani
tag
Sziasztok!
adott egy PMP5597D gép, amely egyszer csak nem töltött, azt gondoltam elromlott a töltő, de a tableten is becsíkozódott a képernyő, reset után elindult, de úgy, hogy amikor a prestigio ebook-kat mutatná, ahelyett egy android felirat jelent meg, 1-2xx bebootolt és akkor egy biztonsági üzem felirat jelent meg a bal alsó sarokban. A kijelzője elkezdett villogni, mintha érintkező hibás lenne (pl amikor a VGA kábel törött volt a PC-nél és villogott, de egyszer csak abba marad). Már bekacsolni sem tudom, nyílván lemerült. Azt nem tudom, hogy a töltő cseszte szét, vagy valami olyan hibája van, hogy nem veszi fel e töltést. Valakinek volt már szervizes tapasztalata, hogyan megy ez a folyamat, mivel még garis a cucc.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest