- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestee83
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #722 üzenetére
Összekötöd a tabot a számítógéppel, és felmásolod a fájlokat, amik a zip-ben vannak az SD kártyára - belső tároló nem jó.
Fontos, hogy ha frissítesz, minden adat eltűnik majd a tabról, érdemes előtte biztonsági mentést csinálni, ha vannak személyes adatok.
Hogy biztos jó legyen, én csináltam frissítés előtt egy gyári beállítások viszaállítását is a tabon, minden adatot - személyeseket is - töröltem.
Ha megvan, kikapcsolod a tabot, majd a hangerő le gomb+ bekapcsoló gombbal indítod el - ekkor már ne legyen a számítógéphez kötve - és megcsinálja a frissítést.
De a zip fájlban egy dokumentumban is le van írva@megyjooo72: hard reset sem segít? Ha visszaállítod teljes gyári alapra a gépet? Ilyen problémával még senki nem jelentezett (ha jól emlékszem)
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpársportok
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bundle topik
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest