Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Hali Miksai!
"Tudom, hogy a DINT ekkora tartományba dolgozik, de hiába tettem a data recordot olyan adattípusba, a Recept nem tud 65535 rekordnál többel dolgozni."
Persze hogy nem. De nem is ez volt a kérdés, de így már értem.
Szerintem más megoldást kell találnod a problémára, mert ez így nem fog menni.A ProTool recept kezelése nem adatbázis kezelő (nagyon nem). Több százezer rekordot adatbázisok tartalmaznak, de receptek nem túl gyakran.
Ez a recept funkció arra való, hogy egy berendezésben összetartozó gyártási paramétereket lehessen vele gyorsan, összefogottan kezelni. Az adott termékhez milyen összetevők milyen arányára van szükség, mekkora időzítések szükségesek és az adott termék gyártása során mit kell ki vagy bekapcsolni, stb, stb.Több százezer rekordot tartalmazó recept igényről még nem hallottam.
Szerintem át kellene gondolni vagy a feladatot, vagy a feladathoz szükséges eszközöket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Warzone
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest