Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Hali Miksai!
"Tudom, hogy a DINT ekkora tartományba dolgozik, de hiába tettem a data recordot olyan adattípusba, a Recept nem tud 65535 rekordnál többel dolgozni."
Persze hogy nem. De nem is ez volt a kérdés, de így már értem.
Szerintem más megoldást kell találnod a problémára, mert ez így nem fog menni.A ProTool recept kezelése nem adatbázis kezelő (nagyon nem). Több százezer rekordot adatbázisok tartalmaznak, de receptek nem túl gyakran.
Ez a recept funkció arra való, hogy egy berendezésben összetartozó gyártási paramétereket lehessen vele gyorsan, összefogottan kezelni. Az adott termékhez milyen összetevők milyen arányára van szükség, mekkora időzítések szükségesek és az adott termék gyártása során mit kell ki vagy bekapcsolni, stb, stb.Több százezer rekordot tartalmazó recept igényről még nem hallottam.
Szerintem át kellene gondolni vagy a feladatot, vagy a feladathoz szükséges eszközöket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Apple Watch Se 2, Space Gray, 40mm, új állapotú, 90% akku
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest