Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Hali Miksai!
"Tudom, hogy a DINT ekkora tartományba dolgozik, de hiába tettem a data recordot olyan adattípusba, a Recept nem tud 65535 rekordnál többel dolgozni."
Persze hogy nem. De nem is ez volt a kérdés, de így már értem.
Szerintem más megoldást kell találnod a problémára, mert ez így nem fog menni.A ProTool recept kezelése nem adatbázis kezelő (nagyon nem). Több százezer rekordot adatbázisok tartalmaznak, de receptek nem túl gyakran.
Ez a recept funkció arra való, hogy egy berendezésben összetartozó gyártási paramétereket lehessen vele gyorsan, összefogottan kezelni. Az adott termékhez milyen összetevők milyen arányára van szükség, mekkora időzítések szükségesek és az adott termék gyártása során mit kell ki vagy bekapcsolni, stb, stb.Több százezer rekordot tartalmazó recept igényről még nem hallottam.
Szerintem át kellene gondolni vagy a feladatot, vagy a feladathoz szükséges eszközöket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest