Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fali konzol lapos tévékhez
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Hali moseras!
"A WATCHDOG-ot pedig a kommunikáció nullázza. A WAGO-nál nem találok ilyent."
belenéztem a HW configba mit lehet WAGO-nál állítani.
Van watchdog, 10ms időalappal. Beállítható hogy mit csináljon ha a belső busz (k-bus) megszakad vagy hibás.
Nem tudom kipróbálni mi történik WAGO kimenettel ha leáll a profibusz, mert csak beépítve van egyelőre ilyenünk és én még nem foglalkoztam vele, pár új gépben van beépítve..."Azt szeretném, hogy a user a HMI-n kap egy táblázatot nevekkel, ott átírhatja ezeket, majd ezek visszakerülnek a RETAIN memóriába. Ha elmegy a táp, akkor is ezeket megőrzi, és legközelebb már ezekkel indul el."
Az általam ismert HMI-knél ez máshogy működik: Alapvetően minden változó a PLC-ben van, a HMI-ben csak hivatkozik rájuk az ember. Ha egy értéket kell kijelezni vagy állapotot megjeleníteni változó alapján, a HMI ciklikusan újra és újra lekérdezi a PLC-ből az érintett változó állapotát. Kivétel ez alól siemens OP-knál és egyéb HMI-knél a receptek kezelése. A recept adatrekordjait a HMI tárolja. Külön funkcióhívásokkal lehet ezeket az adatokat a PLC és a HMI között mozgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Eladó Nintendo Wii
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest