Hirdetés
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KB.Pifu
tag
válasz
byte-by
üzenetére
üdv!
köszi a kimerítő választ, a rajzjelek régen kellettek, ma már minden szépen a helyén van, én az autocad oldalán találtam meg szépen sorba rendezve, angol névvel stb.(de egyetemi körökből is kikerült már hozzám mind)
Valóban cnc-k körül karbantartok, már sajnos nem vagyok frissdiplomás se, sokáig kellett várni arra a melóra ami valódi tapasztalatot ad.A rajzjelek csak egy példa volt, hogy neten sincs minden fent.
Az eredeti kérdés a biztonságtechnikai előírásokra és ajánlásokra vonatkozott, mert a lelki szemeim előtt látom, hogy nem túl sok idő múlva már programozni fogok és tisztességgel fel akarok készülni rá, hogy minél önállóbb* munkát tudjak végezni. Ezért is vagyok itt és lesem mások kérdéseit PLC-s témában.
*vagy ha megkérdezik miért akkor tudjak válaszolni, mert nagyon utálom az olyat, "hogy mert csak" vagy a "jóvanazúgy"

Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook 17 G6 17.3" FHD IPS Xeon E-2286M RTX 5000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- Makulátlan Játékos Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11,
- Dell Optiplex 3050 SFF / I5-7500 / 8GB RAM / 128GB NVMe SSD!
- ROG Zephyrus G14 GA403UI 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7/4080/32GB DDR5/1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest