- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Analóg fényképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KB.Pifu
tag
válasz
byte-by
üzenetére
üdv!
köszi a kimerítő választ, a rajzjelek régen kellettek, ma már minden szépen a helyén van, én az autocad oldalán találtam meg szépen sorba rendezve, angol névvel stb.(de egyetemi körökből is kikerült már hozzám mind)
Valóban cnc-k körül karbantartok, már sajnos nem vagyok frissdiplomás se, sokáig kellett várni arra a melóra ami valódi tapasztalatot ad.A rajzjelek csak egy példa volt, hogy neten sincs minden fent.
Az eredeti kérdés a biztonságtechnikai előírásokra és ajánlásokra vonatkozott, mert a lelki szemeim előtt látom, hogy nem túl sok idő múlva már programozni fogok és tisztességgel fel akarok készülni rá, hogy minél önállóbb* munkát tudjak végezni. Ezért is vagyok itt és lesem mások kérdéseit PLC-s témában.
*vagy ha megkérdezik miért akkor tudjak válaszolni, mert nagyon utálom az olyat, "hogy mert csak" vagy a "jóvanazúgy"

Új hozzászólás Aktív témák
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alienware 17r4 olvass
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest