Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
válasz
KB.Pifu
üzenetére
Üdv
Valóban nincs a Mitsubishinek intelligens súgója (legalábbis a GX Developernek, amit én használok), de azért vannak súgófájlok (legalábbis egy jogtisztának, egész biztos) ami a súgó menüből elérhető. De én is jobban kedvelem az Omron súgóját, Viszont tapasztalataim szerint a Mitsubishi és az Omron nagyon sokban hasonlítanak (mindkettő japán, hasonló a gondolkodás), sokkal jobban,mint Siemens és Omron.
A példa amit írtál, érdekes. Az L terület a Latch terület, vagyis megőrzi a tartalmát, kikapcsolás után is.
A szorzás már érdekes dolog, én két esetre tudok gondolni:
- az M területet is lehet kezelni számként, ilyenkor mögé kell írni hány digitet akarsz címezni (ha jól emlékszem). pl M10K2, ami egy 8 bites integer. Tehát lehet, hogy összeszoroz két ilyen számot, és kiírja retentív területre
- a másik, hogy a két bittel XOR műveletet hajt végre, és ezt menti retentív területre. Bár nem találtam meg a XOR műveletet Mitshibishire, de lehet könnyen be lehet nézni szorzásnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hegesztés topic
- Milyen program, ami...?
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest