- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
KB.Pifu
tag
válasz
Dezsi82
üzenetére
szia!
örülök, hogy ezekre a különbségekre rávilágítottál, utána kell néznem egyesével mind, én inkább grafikai és logikai hasonlóságokra gondolok, ami egy átlag user-t segít a tájékozódásban, pl mindkettőnél paraméterátadás nagyban hasonlatos, tehát ha nem is tudja akkor sejti hogy hol lehet a válasz, ami pedig a legfontosabb, hogy az F1, itt segíti az embert.
Sokat gondolkodtam, hogy mitsubishi vagy omron legyen a következő, ez akkor eldőlt, amikor élőben kelett monitorozni a mitsubishi PLC-t és semmi súgó vagy hasonló támasz nem volt, lehet verziószám hiba, de akkor sem volt túl megnyerő, pl internet csatlakozás nélkül meg voltam lőve, amikor két merker bitet logikailag összeszorzott és az eredmény az L1018-ba adta meg. Azóta se tudom milyen adat terület ez, de talán most megmondja valaki
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen GeForce RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X - Beszámítás: OK
- HP Omen GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X - Beszámítás: OK
- Xiaomi Redmi note 15 Pro Plus gyári független bontatlan 2 év jótállás
- Samsung A56 gyári független 6/128GB dobozos
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest