Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
Új hozzászólás Aktív témák
-
orosg
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Boldog tulajdonosa lettem egy OMRON CPM1A PLC-nek.
Igazából azért szereztem be, mert egy locsoló autómatikát szeretnék belőle itthonra. 6db relét kellene meghajtania úgy hogy az első megy 20 percet, aztán 1 perc pihi, aztán a kettes 20 percet, és 1 perc pihi, és így tovább.... Az lenne az igazi ha mondjuk este 10 kor menne egy ilyen ciklus, és mondjuk reggel 4 kor. arra gondoltam még, hogy lehetne egy direkt üzemmódja, amikor mindíg sorba kapcsolgatná a köröket, és mondjuk egy olyan amikor csak egy ciklust le tudok pörgetni vele, mondjuk egy gomb nyomására. Hát így hirtelen ennyi amit ki szeretnék ebből hozni. Megvalósítható?Jah, soha nem programoztam még, elektrónika iseretem van, bekötni biztos tudum. Meg tudom én ezt tanulni, vagy tud valaki segíteni benn? Nincs hozzá programozói szoftverem( ha jól olvastam CX-programmer), ez letölthető ingyenesen, vagy valami "alternatív" módon.
Ja és nincs kábelem se de szerintem meg tudom építeni, ezzel bizto nem lesz probléma csak rajz kell hozzá.Köszi előre is a segítséget.
Abban is ha valaki meg tudná irni, vagy végig tudna vezetgetni, szívesen megtanulnám.
Orosg
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 02.13. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest