Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Hali bizi990!
"Nem akarom visszafejteni a protokollt, csak a parancsokat szeretném tesztelni."
Ahh értem. Arra jó lehet a terminál. Bár én a hyperterminált gyűlölöm, ezért a ZOC nevűt használtam, ami szerintem igen jó, de az ügy szempontjából lényegtelen. Én is tesztelésre használtam...
A SCADA fizetős igen. Legalábbis nem tudok ingyenesről, de attól még lehet. Sokfajta van.
"Az előbbi szoftverekből lehet adatbázisba menteni (pl odbc-n keresztül)?"
Sajnos az Omron dolgait nem ismerem, már nagyon rég foglalkoztam vele. De az biztos, hogy egy valamire való SCADA tudja ezt, viszont arra a feladatra amire neked kell erős túlzás egy SCADA rendszer.
Talán az OPC irányában lehet még szétnézni. Kell egy OPC szerver, amihez van Omronra való protocol driver, és akkor neked programban (pl. C) már csak az OPC szervert kell kérdezgetned.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Mini-ITX
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest