Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsf
senior tag
Bocsi ha hülyeséget irtam.Tehát ha leszakad egy eszköz akkor annak I/O-i nem érhetőek el(ez természetes) de ezt a hibát a siemens, program hibának veszi mintha egy nemlétező cimre hivatkoználés ez SF hiba. Ezt a diag. bufferes dolgot ki kell próbálnom élőben. Mert itt van egy kis nézetkülönbség közöttünk. Most nincs a közelemben siemens PLC (csak kb. 5 másfajta
) De ha minden igaz lassan lesz egy. Nekem az a tapasztalatom, hogy ha leszakad egy DP akkor a BF led világít nem az SF majd ha visszaáll a kapcsolat akkor az el is alszik és lesz róla egy bejegyzés a bufferben. A diag buffer egy log amiben a megtörtént hibák vannak időrendi sorrendben és x mennyiségben. Szóval az az én problémám, hogy én még nem láttam olyat , hogy világít a piros és a logban több hónapos a legutóbbi hiba. Én eddig úgy tudtam, hogyha világit az SF led akkor egy jelenleg is fennáló hiba van.De akkor ezek szerint rosszul tudtam.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- RAM topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mikrotik routerek
- Sorozatok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) De ha minden igaz lassan lesz egy. Nekem az a tapasztalatom, hogy ha leszakad egy DP akkor a BF led világít nem az SF majd ha visszaáll a kapcsolat akkor az el is alszik és lesz róla egy bejegyzés a bufferben. A diag buffer egy log amiben a megtörtént hibák vannak időrendi sorrendben és x mennyiségben. Szóval az az én problémám, hogy én még nem láttam olyat , hogy világít a piros és a logban több hónapos a legutóbbi hiba. Én eddig úgy tudtam, hogyha világit az SF led akkor egy jelenleg is fennáló hiba van.De akkor ezek szerint rosszul tudtam.