Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Egérpad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onishi
tag
Üdv mindenkinek!
(Azóta már sikerült kapcsolatot teremtenem a PLC-vel, a Windows7 nem tetszett a STEP7-nek, így VirtualPC XPMode-al oldottam meg, ott már érdekes volt Local Connection fül, így frankón be tudtam állítani, működik is minden.)
Olyan kérdésem lenne, hogy az S7 PLC-kbe rakható memóriakártya pontosan mire is szolgál?
Például el lehet rá menteni bizonyos mérési adatokat, amit később ki tudok olvasni? Annyit tudok róla, hogy betöltő memória, de ez nekem nem mond túl sokat. Az enyémben jelenleg nincs, de nélküle is működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Snapdragon X Elite 32GB 1TB Win11 Pro ARM EU billentyűzet
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Eladó Konfig I7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX1660 6GB!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Playstation 4 slim (500GB)
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest