Hirdetés
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabest
tag
Szia, 1* is köszönöm a türelmed!
Minden kérdésre nem találom célszerűnek válaszolnom, jelenleg
De most hogy már tudom nagyjából mire képes ez az FC, így elmondom hogy mit csinálnék,(igen, jóllátod, hogy egy meglévő programba akarok + dolgot/szűrést beleirni, de nem egy meglévő DB-t beővíteni...),
hanem
:egy moby olvasó(meglévő, "char"-ként mutatott/látszódott) DB-jéből olvasnék ki/kellene összehasonlítani 4bájtot.
Ez kb 10-20mp-enként frissül/változik, és erre a változásra kellene az FC-nek lefutnia, újra és újra. Viszont úgy terveztem, hogy csinálok 4 külön(azért mert ahogy kivettem ebből nem lehet neki definiálni hogy 0-29, vagy 30-59-ig nézze át a betallózott DB-t/tömböt, vagy legalábbis nekem nem sikerült) DB-t 0-29-ig feltöltöm előre/vagy irhatják távolról bele az adatokat. És mindegyik DB-be fusson le ez az FC, és minegyik FC-nek lenne 1-1 kimenete, amit 1-be billent, és én azt már tudnám használni, ha talált egyezőt. Gondolom le kell resetelni az FC-t(vagy az újabb triggel reseteli?? :/ )ha talált vagy sem. A dupla találat nem érdekes, de nem lesz, mert úgy lesz a DB feltöltve h ne lehessen. Megvalósítható az elképzelés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 1TB
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De most hogy már tudom nagyjából mire képes ez az FC, így elmondom hogy mit csinálnék,(igen, jóllátod, hogy egy meglévő programba akarok + dolgot/szűrést beleirni, de nem egy meglévő DB-t beővíteni...),