Új hozzászólás Aktív témák
-
sörösló
aktív tag
válasz
Andrasgaz
üzenetére
Semmi gond a blogolással, azért van ez a dolog hogy együtt okosodjunk, ha kell. Na meg azért hogy Szirty mester tudásának emlőin élősködjünk.
Féle a tréfát, tényleg!

Jó lenne ha valahogy részletesebben leírnád, mit is szeretnél, milyen eszközökkel dolgozol. Abból, amit eddig tudunk, csak ilyen általánosságokra futja. Nekem még mindig úgy tűnik, hogy nem a Logo a te barátod. Szirty-nek abban igaza van hogy a kijelzős Logo-n változtathatók a paraméterek, de ez csak számodra lehet segítség. Ha ezeket a felhasználónak (akárkinek) kell időnként állítania abból tapasztalataim szerint csak káosz lesz előbb-utóbb. A kijelző kezelése egyáltalán nem felhasználóbarát (szerintem), nem is értem hogy egy ilyen, alapismeretekkel rendelkező mezei szakembereknek szánt készülék miért pont azFBD-t (funkció blokk diagram) használja alap programnyelvként. Hőfokszabályozáshoz kell valami visszajelzőszerkezet, hogy tudjuk mennyi az annyi. Ez analóg eszköz, NTK, PTK, PT100, hőelem, stb...
Lehet persze egyszerű végálláskapcsoló egy motoros szelepen...
Szóval több infó kéne szerintem.Kapitány a gépháznak: - Mennyi?
Gépház: 30.
Mi 30 ?
Mi mennyi?(copyright by Hofi)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Autós topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OLED monitor topic
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- Futás, futópályák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K ! IR kamera - újszerű
- Samsung S24 Ultra Titanium black 12/256 --Új--
- ZOOM PodTrak P8 - USB-C Podcast keverő
- Lenovo Legion 7 (16ACHg6) RTX 3080 16GB VRAM, 32GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Féle a tréfát, tényleg!