Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pánik a memóriapiacon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
sörösló
üzenetére
Hali sörösló!
Igen Siemens. Nem, nincs ilyen "rendszerbit". Tulajdonképpen alapesetben semmilyen "rendszer bit" nincsen S7-ben. Legalábbis olyan, mint amilyenek vannak Omronban.
Tehát nincs olyan bit, ami adott időalappal billeg, nincs olyan, ami első ciklusban TRUE, nincs mindig kikapcsolt, bekapcsolt bit.
Ezeket meg kell csinálni ha szükség van rájuk, és akkor vannak.Mint írtam az a sor teljesen megfelel annak a kapcsolásnak, amit "csengő kapcsolásnak" hívnak. Vagyis egy tekercs, ami behúz,de amikor behúz, akkor kikapcsolja magát, ettől viszont elejt, ha elejt, akkor ismét bekapcsolja magát, amitől behúz, stb.
Egy hagyományos csengő kalapácsa ettől mozog és veri a harangot (ezért hívják csengő kapcsolásnak).
Mágneskapcsolóval relével is meg lehet csinálni, egyszerűen sorba kötjük a tekercsét a saját nyitó (NC) érintkezőjével. Persze ott nem a ciklus idő fogja meghatározni az oszcilláció sebességét, hanem főleg a mechanikai tehetetlenség, az elektromágnes húzóereje, a megtett út, stb.Hogy mire használnak ilyet a programban? Biztos volt oka. Én is láttam már ilyet programban, de én nagyon ritkán találkozok vele.
Az egyik ok lehet az, hogy pl. egy élvezérelt funkciót a lehető leggyakrabban végre akar hajtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- További aktív témák...
- NVIDIA TITAN RTX 24GB (dobozos) - nagyon furcsa kishibával
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + Sony PlayStation Portal Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest