- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
sörösló
üzenetére
Hali sörösló!
Igen Siemens. Nem, nincs ilyen "rendszerbit". Tulajdonképpen alapesetben semmilyen "rendszer bit" nincsen S7-ben. Legalábbis olyan, mint amilyenek vannak Omronban.
Tehát nincs olyan bit, ami adott időalappal billeg, nincs olyan, ami első ciklusban TRUE, nincs mindig kikapcsolt, bekapcsolt bit.
Ezeket meg kell csinálni ha szükség van rájuk, és akkor vannak.Mint írtam az a sor teljesen megfelel annak a kapcsolásnak, amit "csengő kapcsolásnak" hívnak. Vagyis egy tekercs, ami behúz,de amikor behúz, akkor kikapcsolja magát, ettől viszont elejt, ha elejt, akkor ismét bekapcsolja magát, amitől behúz, stb.
Egy hagyományos csengő kalapácsa ettől mozog és veri a harangot (ezért hívják csengő kapcsolásnak).
Mágneskapcsolóval relével is meg lehet csinálni, egyszerűen sorba kötjük a tekercsét a saját nyitó (NC) érintkezőjével. Persze ott nem a ciklus idő fogja meghatározni az oszcilláció sebességét, hanem főleg a mechanikai tehetetlenség, az elektromágnes húzóereje, a megtett út, stb.Hogy mire használnak ilyet a programban? Biztos volt oka. Én is láttam már ilyet programban, de én nagyon ritkán találkozok vele.
Az egyik ok lehet az, hogy pl. egy élvezérelt funkciót a lehető leggyakrabban végre akar hajtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Warzone
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- UTOLSÓ! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest