Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- OLED monitor topic
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amennyire elnézem én ezt a modbus témát, tényleg nagyon rosszul álltam hozzá. Akkor megközelítem másik oldalról. Egyenlőre csak tegyük fel eset.
Tegyük fel vásárolnék egy PLC CPU-t egy kifejlesztendő elektronika tesztelésére. Kicsit bele kellene rázódnom a programnyelvekbe is (részemről az utasítás listás feküdne jobban, asm / c-s vagyok). A CPU-ra csak egy olyan egyszerű programot kellene megírnom, ami egy hozzá kötött modbus-os elektronika egyik állapot regiszteréből adatot olvas, és ír oda vissza. Igazából semmi mást nem is kell tudnia, csak ezt ciklusban. Van hozzá laptop, winXP, a többiről gőzöm sincs. Azt vennem kell. Utolsó tápegység és csatlakozó kábelig mindent a nulláról. Ami példát láttam utasítás listás garázsajtó vezérlésre pld, annak a szerkezete nem hasonlít sem egy C programra, de még egy VHDL kódra sem. Szóval az elején kellene kezdenem, mert valami nagyon zöld ebben az egészben.
Ha mindezen tényleg keresztül akarom rágni magam, cirka mennyi pénzembe fog kerülni, és durván hány oldalnyi doksit kellene megemésztenem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Le Mans Ultimate
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Foxpost
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32FG812SUXEN) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BONTATLAN ZSÍR ÚJ MSI RTX 5080 16G INSPIRE 3X
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest