Hirdetés
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amennyire elnézem én ezt a modbus témát, tényleg nagyon rosszul álltam hozzá. Akkor megközelítem másik oldalról. Egyenlőre csak tegyük fel eset.
Tegyük fel vásárolnék egy PLC CPU-t egy kifejlesztendő elektronika tesztelésére. Kicsit bele kellene rázódnom a programnyelvekbe is (részemről az utasítás listás feküdne jobban, asm / c-s vagyok). A CPU-ra csak egy olyan egyszerű programot kellene megírnom, ami egy hozzá kötött modbus-os elektronika egyik állapot regiszteréből adatot olvas, és ír oda vissza. Igazából semmi mást nem is kell tudnia, csak ezt ciklusban. Van hozzá laptop, winXP, a többiről gőzöm sincs. Azt vennem kell. Utolsó tápegység és csatlakozó kábelig mindent a nulláról. Ami példát láttam utasítás listás garázsajtó vezérlésre pld, annak a szerkezete nem hasonlít sem egy C programra, de még egy VHDL kódra sem. Szóval az elején kellene kezdenem, mert valami nagyon zöld ebben az egészben.
Ha mindezen tényleg keresztül akarom rágni magam, cirka mennyi pénzembe fog kerülni, és durván hány oldalnyi doksit kellene megemésztenem?
Új hozzászólás Aktív témák
- MEDION Erazer Major X20 Gamer laptop -40% i7-13700HX 16/1TB NVIDIA RTX 4070 8GB QHD 240Hz
- Seagate IronWolf 4TB HDD 100/100 Beszámítás OK!
- Lenovo LOQ 15IRH8 / i5-13500H / RTX 4060 / 16GB / garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 Ryzen 5 PRO 16GB RAM 256GB SSD FHD Touch 97% akku, szép állapotú
- ASUS Vivobook S15 OLED BAPE Edition (K5504VA) - Full Blue Bundle - 120Hz 3K OLED
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest