Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekorn
csendes tag
Szia Szirty!
Én elismerem hogy nem most kezted a pályát, meg tényleg le a kallapal amit a neten összehoztál és mint általábba a programozó emberek töbsége , így gondolom neked is mérhetetlen nyugalommal vagy megáldva , de egy ekkora cég mint a Siemens szerintem kellő kapacitással rendelkezik arra, hogy míg a Step7 5.5 öt fejleszti egy csoportja, addig mellette a már meglévő termékeinek drive-eit szinkronizálja a win7-tel egy másik. Nekem is történt egy telepítési problémám , mikor felraktam az 5.5 öst , de az nem tartalmazta a Graphot azt a régi telepítő cdről akartam felrakni, visszont az meg mindenkép fel akarta rakni az előző Step 5.4 est pedig az be sem volt pipálva. Na persze össze is omlott a telepítő. Szóval igencsak érdekes gondok vannak, ami szerintem azért alapvető dolgok. Amúgy a Siemens-es termékeket , láttam saját szememmel , hogy az evosoft Hungary Kft.
-nél tesztelik a budai oldalon magyar emberkék , úgyhogy velük kell beszélni.
Bár le a kalappal előtük 
Na nem kötözködésképpen írtam ezt ide csak úgy felmerült bennem .

Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Ford topik
- Parfüm topik
- Autós topik
- Graphics: Kingston A400 - SATAFIRM S11 probléma megoldása.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen alaplapot vegyek?
- Proton Pass topik
- További aktív témák...
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
- Ray-Ban Meta Headliner (Gen 2) - 1 hónapos
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár le a kalappal előtük