Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Hali w3dzz!
"Azt is megértem, hogy a gyártó oldaláról nem annyi, hogy bepipálom, hogy USB és már megy is, de szerintem egy ekkora cégtől ez elvárható lett volna, de ez csak egy laikus vélemény."
Semmi nem megy azonnal. Csak mert megjelent a Win7 verzió, nem lehet minden kiegészítést és drivert azonnal prezentálni mellé.
Legfeljebb úgy, hogy sokáig visszatartják a kiadást és egyszerre adnak ki mindent. Akkor ez teljesül. De akkor meg mindenki azon durrog, hogy miért nem adják ki a Win7 komp. változatot, ha már régen készen van.
Neked PC-Adapter USB driver kell Win7-re. Pista bácsi rendszeresen használ FM354 konfig toolt, neki az kéne Win7-re, A frissen végzett jani a PLCSIM-et szeretné futtatni, ő azért durrog, István SCL-ben programoz, neki S7 SCL kell, Béla karbantartó és Teleservice kiegészítéssel éri el távolról a gépeket a cégnél, neki az kellene Win7 alá, Imre meg ProToolozik a régi berendezések miatt és így tovább.A Step7 nagyon sok komponensből és kiegészítő szoftverből áll. Az USB driver csak egy csepp a tengerben!
És igen elvárhatod hogy egy ekkora cég megcsinálja Win7-re az összes cuccot. Én biztos vagyok benne, hogy meg is csinálja. Csak nem holnapra.
Pont ezért javasoltam hogy ha a Win7 nem indokolt, használjon XP-t még aki ilyesmivel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Elden Ring
- MIUI / HyperOS topik
- Építő/felújító topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest