Hirdetés
- CES 2026: csúcssebességet képviselnek az Acer új hálózati eszközei
- CES 2026: Végre tényleg lapos
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Hali dekorn!
Én nem akarok védeni semmilyen céget, a siemens-t sem, semmilyen érdekem nem fűződik hozzá, szükségük sincs rá és a hit vitákat sem kedvelem.
Egyszerűen ez a véleményem.
Nem csak siemens szoftvereket használok és ki merem jelenteni, hogy más hasonló méretű cégek semmivel sem állnak jobban ezzel a témával. Sőt!A játék fejlesztés böngésző fejlesztés, és kisebb cégek, akik néhány szoftver fejlesztésével foglalkoznak nem sorolhatók ide (szerintem elég nyilvánvaló okokból).
"el akarta rakni az előző Step 5.4 est pedig az be sem volt pipálva."
Én is jártam így, amikor WinCC Flex RT-t akartam telepíteni ES nélkül. Én erre azt szoktam mondani, hogy az installer programoknál idiótább szoftver kevés van a világon... Pontosabban ezek közül kerül ki a legtöbb ilyen.
A telepítőben benne van minden komponensnek a saját setup programja. Ezt indítva és nem a "fő telepítőt" sikerült megoldani hogy csal azt tegye fel, ami kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Msi Nvidia Gtx 295 Ver:1.0 ( dupla nyákos) Full doboz -Ritka
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest