Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD FX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekorn
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy egyszerű feladat ami azért nekem még nem annyira egyszerű .
Van egy S7-300 315-2DP cpuval és ezt összehoztam egy Sartoriux X5 System Controler fej egységgel ezt beszimuláltam egy Winston híddal így már mér. Ez a két szerkezet egymással Profibus DP-n kommunikálgat. No most nekem csak annyit kellene megnéznem hogy ki kellene adnom egy tárázási parancsot pl. és az mennyi idő alat hajtódik végre illetve , ki kellene olvastatnom vele az aktuális mért súly netó vagy bruttó értékét. Ha valaki csinált már ilyesmit vagy hasonlót kérem segítsen nekem.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van egy S7-300 315-2DP cpuval és ezt összehoztam egy Sartoriux X5 System Controler fej egységgel ezt beszimuláltam egy Winston híddal így már mér. Ez a két szerkezet egymással Profibus DP-n kommunikálgat. No most nekem csak annyit kellene megnéznem hogy ki kellene adnom egy tárázási parancsot pl. és az mennyi idő alat hajtódik végre illetve , ki kellene olvastatnom vele az aktuális mért súly netó vagy bruttó értékét. Ha valaki csinált már ilyesmit vagy hasonlót kérem segítsen nekem.