- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- OLED TV topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja no
aktív tag
Karesssz,
igen egy jó ár-érték arányú kütyüt keresek, aminél fontos szempont, hogy lehetőleg ingyé' kapjak hozzá fejlesztőkörnyezetet. Mondjuk a kábelek fajtáját nem ismerem annyira, de ha csak egy FTDI csip van benne, akkor azt tudom 'pótolni'. De az is lehet, hogy direkt uC-t tesznek bele a lelkes amatőrök miatt. (?)
'Tehát javaslatom az, hogy olyat válassz aminek a társalgáshoz szabványos rs232c port elegendő'
köszi az ötletet.
'Úgy emlékszem az Omron a kisvezérlőihez adja az alap CX-programmer 2.0-át'
mintha ezen a fórumon említette volna vki, hogy Omronéknak nagyon jó a támogatottsága. MIndenképp benne van a pixisben
vottokar,
'Nem tudom, hogy mi célból akarsz megtanulni'
Soxor belefutok olyan dologba, amit PLC-vel kellene megoldani, de mivel jelenleg koki vagyok hozzá, inkább keresek vkit, aki ír egy uC-s kódot ehhez. Én meg panelt tervezek, ültetek, stb...
Ezt szeretném kiváltani, mert főleg az elején jó dolog, ha vhogy már összeáll egy mech.szerkezeti rész, képes önnálóan működni, lehet tesztelni. Aztán később, ha azzal jövök ki jobban árban, akkor lesz hozzá csinálva külön uC-s dolog, de az ugye sokkal lassabban készül el.
'Omronnal az ezelőtti munkahelyemen foglalkoztam. Arra a feladatra, amire ott kellettek (egyszerübb gépek vezérlése)'
gyakorlatilag pont ilyenre használnám. Munkahengerek, mozgó alkatrészek pozició-érzékelésére, azok összehangolására; útjeladók, nyomástávadók, etc figyelésére, kiértékelésére.
----------------
nézegettem moeller árait. 40+Áfáért van alapmodul táppal, kijelzővel, de abban nincs analóg ki-bemenet. ( ha jól láttam, az +67ropi!).
Még tetszettek (kép alapján
) a mitsubishi cuccai is; érdekes, hogy lehet hozzá rakni GSM modult risztó-SMS küldésre, vagy egyéb interakció céljából
ja, amit nem írtam, szeretném 100 alatt megúszni az analóg interfésszel is bíró kütyüt.
Van erre esélyem?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Windows Insider Program
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- ASUS ExpertBook P5 Ultra 7 / 32GB / 1TB / 2560x1600 MATT 144Hz / Gari 2028 06 05-ig!
- Félkonfig: AMD Ryzen 5 5600x + ASUS TUF B550M Plus WIFI + Corsair Vengeance RGB RT KIT
- Hikvision DS-K1T201AMF ujjlenyomatos beléptető terminál
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) a mitsubishi cuccai is; érdekes, hogy lehet hozzá rakni GSM modult risztó-SMS küldésre, vagy egyéb interakció céljából