Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja no
aktív tag
Karesssz,
igen egy jó ár-érték arányú kütyüt keresek, aminél fontos szempont, hogy lehetőleg ingyé' kapjak hozzá fejlesztőkörnyezetet. Mondjuk a kábelek fajtáját nem ismerem annyira, de ha csak egy FTDI csip van benne, akkor azt tudom 'pótolni'. De az is lehet, hogy direkt uC-t tesznek bele a lelkes amatőrök miatt. (?)
'Tehát javaslatom az, hogy olyat válassz aminek a társalgáshoz szabványos rs232c port elegendő'
köszi az ötletet.
'Úgy emlékszem az Omron a kisvezérlőihez adja az alap CX-programmer 2.0-át'
mintha ezen a fórumon említette volna vki, hogy Omronéknak nagyon jó a támogatottsága. MIndenképp benne van a pixisben
vottokar,
'Nem tudom, hogy mi célból akarsz megtanulni'
Soxor belefutok olyan dologba, amit PLC-vel kellene megoldani, de mivel jelenleg koki vagyok hozzá, inkább keresek vkit, aki ír egy uC-s kódot ehhez. Én meg panelt tervezek, ültetek, stb...
Ezt szeretném kiváltani, mert főleg az elején jó dolog, ha vhogy már összeáll egy mech.szerkezeti rész, képes önnálóan működni, lehet tesztelni. Aztán később, ha azzal jövök ki jobban árban, akkor lesz hozzá csinálva külön uC-s dolog, de az ugye sokkal lassabban készül el.
'Omronnal az ezelőtti munkahelyemen foglalkoztam. Arra a feladatra, amire ott kellettek (egyszerübb gépek vezérlése)'
gyakorlatilag pont ilyenre használnám. Munkahengerek, mozgó alkatrészek pozició-érzékelésére, azok összehangolására; útjeladók, nyomástávadók, etc figyelésére, kiértékelésére.
----------------
nézegettem moeller árait. 40+Áfáért van alapmodul táppal, kijelzővel, de abban nincs analóg ki-bemenet. ( ha jól láttam, az +67ropi!).
Még tetszettek (kép alapján
) a mitsubishi cuccai is; érdekes, hogy lehet hozzá rakni GSM modult risztó-SMS küldésre, vagy egyéb interakció céljából
ja, amit nem írtam, szeretném 100 alatt megúszni az analóg interfésszel is bíró kütyüt.
Van erre esélyem?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) a mitsubishi cuccai is; érdekes, hogy lehet hozzá rakni GSM modult risztó-SMS küldésre, vagy egyéb interakció céljából