Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Digitális fogyasztásmérőt, de milyet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekorn
csendes tag
Köszönöm Szirty és Dezsi82 ! Mindkető müxik . Tulajdonképpen valami varázslat folytán átkerült az USB adapterem beálítása a COM3 ra így azt USB-re álítva lazán lejött a TP177B backup-ja , de azért cross-os kábelel is kipróbáltam és az sokkal gyorsabb mit ne mondjak
Újabb kérdésem az lenne hogy TP27 eshez kerem a 15 tűs csatis kábel lábkiosztását illetve a 9tűs csati összekötést , ha esetleg erre van egy bekötése valakinek azt megköszönném, mert a neten elég sok mindent találtam erre a kérdésre és nem tudom melyik a megfelelő , bár még 2soros 15 tűs csatit is szereznem kell
Ha esetleg valaki találkozott már ilyen TP27-es vagy ehez hasonló panelel és töltött is már le róla az kérem mesélje el nekem , hogy hogyan kell backupot csinálni rajta mert ott ha jól láttam mincs LOADER menű ahol a transfert ki lehet választani . Szóval csak simán rádugom a kábelt és ráeresztem a ProSavet?
Még1x kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Digitális fogyasztásmérőt, de milyet?
- Minden, ami hőszivattyú
- Formula-1
- Autós topik
- Robotporszívók
- Gumi és felni topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest