Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- HP EliteBook / ZBook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekorn
csendes tag
Köszönöm Szirty és Dezsi82 ! Mindkető müxik . Tulajdonképpen valami varázslat folytán átkerült az USB adapterem beálítása a COM3 ra így azt USB-re álítva lazán lejött a TP177B backup-ja , de azért cross-os kábelel is kipróbáltam és az sokkal gyorsabb mit ne mondjak
Újabb kérdésem az lenne hogy TP27 eshez kerem a 15 tűs csatis kábel lábkiosztását illetve a 9tűs csati összekötést , ha esetleg erre van egy bekötése valakinek azt megköszönném, mert a neten elég sok mindent találtam erre a kérdésre és nem tudom melyik a megfelelő , bár még 2soros 15 tűs csatit is szereznem kell
Ha esetleg valaki találkozott már ilyen TP27-es vagy ehez hasonló panelel és töltött is már le róla az kérem mesélje el nekem , hogy hogyan kell backupot csinálni rajta mert ott ha jól láttam mincs LOADER menű ahol a transfert ki lehet választani . Szóval csak simán rádugom a kábelt és ráeresztem a ProSavet?
Még1x kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Indul a ChatGPT Health
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - OFF topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Újabb kérdésem az lenne hogy TP27 eshez kerem a 15 tűs csatis kábel lábkiosztását illetve a 9tűs csati összekötést , ha esetleg erre van egy bekötése valakinek azt megköszönném, mert a neten elég sok mindent találtam erre a kérdésre és nem tudom melyik a megfelelő , bár még 2soros 15 tűs csatit is szereznem kell