Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekorn
csendes tag
Üdv megint mindenkinek. Bár már több fórumon is olvastam egykét értekezést a problémámra, de azért remélem itt is tuttok valami tapasztalatot vagy választ adni nekem . A problémám egyszerü : Kit tudom-e nyerni a PLC ből a commenteket és/vagy a symbol list-át vagy ez ha nem lehetséges akkor hogy tudok a teljes működésre utaló nyomokat keresni (pl.: egyes helyeken a runmode által készítet progit ajánlgatják). Sajnos több nagyobb rendszerünk is van amit azért jó lenne ha valahogy vissza tudnék fejteni vagy leglább is következtetni tudnék egykét dologra, így esetleges hibák megoldása illetve hiányoságok feltárhatók lnnének számomra. Előre is kösz a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 6 G1i - Intel Ultra5-235U , Új
- Eladó PS5 (PlayStation 5) Digital Edition (CD nélküli)
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest