Aktív témák

• DEW3yl

tag

válasz matykooo #3704 üzenetére

Még nagyon sok olyan tesztet fogsz találni, amelyben dícsérik. Ár-érték arányban talán a legjobb választás és minőségben is kiváló.
    Ha nem akarsz órákig egy játékot nyomatni rajta, akkor nincs mit félned a beégéstől, nemhogy a ghostingtól. Mostanában egy PV80-ason néztem filmeket, PS3ról hajtva és nagyon jó. Játszottam is olyan egy órát, de semmi ghost nem volt. (Igaz nem viszgálgattam közelről, de ha nem látható normál nézési távból, akkor amúgyis nagyon hamar eltűnik.) Internetet is kipróbáltuk rajta, az is nagyon szépen megy PS3-on keresztül. (Minden tökéletesen olvasható) Blu-Ray-t is néztem rajta, természetesen szebb mint a DVD, főleg színmélység és részletek terén. (Személy szerint az árnyékok és a csillogó részletek gazdagsága a legszembetűnőbb)
    Igaz géppel összekötve nem volt lehetőségem kipróbálni, de ha benthagyod a képernyővédőt nem lehet semmi gond még ha úgy is felejted (csak ne film közben állítsd meg, mert akkor rendszerint le van tiltva).

Screw you guys, I'm going home! Megj.: a teknológia szót nem azért írom eképpen, mert azt hiszem így helyes, hanem nekem így tetszik.

Aktív témák